Pomalo zaboravljena

Proslavila se ulogom pomoćnice Xene - princeze ratnice, otad su prošle 23 godine, evo koliko se promijenila!

Renee O'Connor i Lucy Lawlees Renee O'Connor i Lucy Lawlees Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Renee O'Connor - 2 Renee O'Connor - 3 Renee O'Connor - 4 Renee O'Connor - 1 Renee O'Connor - 2 Renee O'Connor - 1 Renee O'Connor - 3 Renee O'Connor - 4 Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Lucy Lawless (Foto: Profimedia) +0 Renee O'Connor i Lucy Lawlees Galerija

Renee O'Connor proslavila se u seriji "Xena: Princeza ratnica" od čijeg su snimanja prošle 23 godine.

Zvijezda nekad popularne serije "Xena: Princeza ratnica" Renee O'Connor iznenadila je svoje obožavatelje rijetkim oglašavanjem na društvenim mrežama i to 23 godine nakon što se pojavila u toj hit-fantasy seriji.

Danas 52-godišnja glumica, koja je najpoznatija po ulozi Xenine pomoćnice Gabrielle oglasila se na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila poduži video u kojem je intervjuirala kolegicu, glumicu Rachel Levy o njezinu iskustvu glume u produkciji "Sna ljetne noći".

Renee se od dana svoje najveće slave poprilično promijenila i neki ju ne bi uspjeli prepoznati kao slatku Gabrielle, kojoj je u seriji zaštitni znak bila duga plava kosa s pletenicama.

"Xena: Princeza ratnica" prikazivala se od 1995. do 2001. godine i stekla je kultni status zahvaljujući prikazu snažnih ženskih uloga. Blisko prijateljstvo između Xene, koju je glumila Lucy Lawless i Gabrielle nalazilo se u središtu radnje serije, a Lucy je 2019. godine konačno potvrdila u razgovoru za časopisu Stellar da je njihova veza trebala biti romantične prirode.

"U početku, čak ni Renee ni ja nismo to vidjele, ali producenti i scenaristi su znali što rade", rekla je tada.

Pogledaji ovo Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Celebrity Sjećate se Ksene princeze ratnice? Ne izgleda ni približno onako kako je pamtite

Dvije glumice ostale su u dobrim odnosima i nakon snimanja serije, a Renee je 2017. godine za Fox News potvrdila da su i dalje prijateljice, unatoč brojnim godinama koje su prošle.

"Osjećam se stvarno povezanom s njom. Ona mi je kao sestra, nevjerojatno je ljudsko biće i nevjerojatno je talentirana. Uvijek sam se to mislila o njoj i to se nije promijenilo", pojasnila je.

Renee i Lucy napokon na malim ekranima su se ponovno ujedinile 2021. godine kada su glumile u drugoj sezoni novozelandske dramske serije "My Life Is Murder".

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Severina - 6 In Magazin: Severina - 5 In Magazin: Severina - 4 In Magazin: Severina - 3 +17 In Magazin: Severina - 2 inMagazin Unatoč turbulentnom životnom periodu Seve se bez problema šali na svoj račun: ''Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds Taylor Swift i Blake Lively Blake Lively na Super Bowlu - 3 Blake Lively na Super Bowlu - 4 +23 Blake Lively na Super Bowlu - 2 Zanimljivosti Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene