Nema je nigdje

Sjećate se Ksene princeze ratnice iz omiljene serije? Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi!

Lucy Lawless Lucy Lawless Lucy Lawless/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Lawless Lucy Lawless Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Dee Devlin i Conor McGregor (Brian Lawless/Press Association/PIXSELL) Lucy Lawless (Foto: Getty Images) Lucy Lawless (Foto: Getty Images) Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Lucy Lawless (Foto: Getty Images) Lucy Lawless (Foto: Getty Images) Lucy Lawless (Foto: Profimedia) +0 Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Galerija

Lucy Lawless i danas je aktivna u svijetu glume, no niti jedna uloga joj nije donijela toliko slave kao ona Ksene princeze ratnice u istoimenoj seriji.

Novozelandska glumica Lucy Lawless proslavila se kao omiljena junakinja serije "Ksena princeza ratnica", čija se zadnja epizoda emitirala prije 21 godinu, nakon čega se nastavila baviti glumom, no u javnosti ju ne viđamo često.

Pogledaj i ovo showbuzz Fanovi u transu Povratak opake cure - Xena princeza ratnica još će jednom spasiti svijet

Danas 54-godišnja Lucy više ne izgleda kako ju većina pamti, svoj zaštitni znak - dugu tamnu kosu je ošišala i posvijetlila, no može se pohvaliti mladolikim izgledom, a dokaz tome su fotografije koje je podijelila na profilu na Instagramu sa svojih 287 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy lawless (@reallucylawless)

Glumica je u sretnom braku s producentom Robertom Tapertom s kojim ima kćer i sina, a posljednjih je nekoliko godina posvećena aktivizmu i borbi za očuvanje okoliša zbog koje je 2012. završila u pritvoru i to nakon što je provalila u brod kako bi ga spriječila bušenje nafte.

Osim u "Kseni princezi ratnici" koja je bila emitirana od 1995. do 2001. godine imali smo je prilike gledati u serijama "Agents of Shield", "The Code" i "Spartacus" u kojoj se skinula dok kraja i snimila eksplicitne scene seksa što joj nije predstavljalo nikakav problem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 8 Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 6 Natasha Korotkina - 4 +25 Natasha Korotkina - 7 Celebrity Ukrajinska plesačica iz Supertalenta hit je na društvenim mrežama, najviše je hvale žene: "Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Izabel i Matea Kovačića Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić +10 Izabel Kovačić - 2 Celebrity Izabel Kovačić pokazala dio londonskog doma u kojem živi sa suprugom Mateom: ''Sofa je genijalna!'

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene