sjećate se Deana?

Bio je prva ljubav Rory Gilmore i brojnih obožavateljica kultne serije, otada je izgradio uspješnu karijeru, a evo kako izgleda danas!

Jared Padalecki Jared Padalecki Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Padalecki Jared Padalecki Jared Padalecki i Genevieve Cortese Jared Padalecki i Genevieve Cortese Jared Padalecki Jared Padalecki Jared Padalecki +0 Jared Padalecki Galerija

Jared Padalecki proslavio se kao Dean Forester u seriji "Gilmoreice", a zatim smo ga gledali i kao Sama Winchestera u seriji "Supernatural", na čijem je snimanju upoznao i svoju suprugu Genevieve Cortese.

Glumac Jared Padalecki u proteklih 20 i više godina ostvario je uloge u brojnim popularnim televizijskim serijama, no uloga po kojoj ga mnogi i danas pamte i koja ga je svojevremeno proslavila bila je u seriji "Gilmoreice".

Padalecki je utjelovio lik Deana Forestera, prvu ljubav Rory Gilmore, a osvojio je i srca mnogih gledateljica.

Pogledaji ovo Lauren Graham Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

U "Gilmoreicama" je glumio do 2005. godine, a odmah je dobio još jednu značajnu ulogu u karijeri, u seriji "Supernatural". Jared je utjelovio jednog od glavnih likova, lovca na čudovišta Sama Winchestera, a serija se snimala čak 15 godina i stekla je veliku bazu obožavatelja diljem svijeta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jared Padalecki (@jaredpadalecki)

Oproštaj od serije nije mu lako pao.

"Poznajemo se 15 godina. Proživjeli smo rođenja i smrti i razvode i brakove. Upoznao sam svoju ženu u 4. sezoni i sad imamo troje djece! Toliko se toga dogodilo. Osjećam tako duboku povezanost sa svima. Stvarno smo postali obitelj. Nikoga nismo otpustili, ali ako se nekome nije svidjelo biti s nama, otišao je svojim putem. Dakle, ljudi koji su željeli biti s nama to su i ostvarili", rekao je tada Jared za US Weekly.

Iz koje serije pamtite glumca Jareda Padaleckog?

  • Gilmoreice
  • Supernatural

Ukupno glasova:

Na setu serije "Supernatural" upoznao je Genevieve Cortese s kojom je ubrzo započeo i romansu, a u siječnju 2010. godine par je objavio zaruke. Zaprosio su je ispred njezine najdraže umjetnine u njujorškom muzeju Metropolitan, a vjenčali su se 27. veljače 2010. Godinu kasnije objavili su da čekaju prvo dijete, a njihov sin Thomas Colton Padalecki rođen je u ožujku 2012. godine. Zatim su 2013. dobili još jednog sina Austina, a treće dijete, kćer Odette, dobili su 2017. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jared Padalecki (@jaredpadalecki)

No, iako su mu u karijeri u privatno naizgled cvjetale ruže, Jared je 2019. godine prošao kroz burno razdoblje i priveden je zbog javnog pijanstva i napada, uz optužbe za ozljede nakon fizičkog obračuna u njegovu baru.

Protiv njega su bile podignute dvije optužbe, a o cijeloj situaciji je u podcastu ''Inside of You'' rekao sljedeće:

''Mislim da se dogodilo da jednostavno nisam bio svjestan - nisam znao što se događa. Vidio sam kako me čupaju za kosu na videu i onda sam mislio da sam usred tučnjave. Mislio sam da sam napadnut i samo su me gurali i gurali'', ispričao je tada.

Od tog incidenta koji ga je doveo do pritvora Jared kaže više nikad nije popio.

Pogledaji ovo Scott Patterson Nekad i sad Žene su bile lude za njim zbog uloge u hit-seriji, a s godinama se ipak podosta promijenio, pogađate tko je na slici?

Ranije je otkrio i kako se u prošlosti borio s depresijom.

''U prošlosti sam vodio borbe i nisam bio sretan s onim gdje sam se u tom trenutku nalazio u životu'', ispričao je jednom prilikom za Variety. Tada je priznao da se nakon potpunog sloma na jednom od snimanja poslije razgovora s liječnikom odlučio i za liječenje, a situacija u kojoj se našao potaknula je Jareda da pokrene i humanitarnu kampanju ''Always Keep Fighting'' za pomoć osobama koje se bore s depresijom, ovisnošću i suicidalnim mislima.

Otkako je završilo snimanje ''Supernaturala'', Jared je ostvario naslovnu ulogu u još jednoj popularnoj seriji "Walker", čiji je i izvršni producent.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević na Instagramu Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 2 Alen Bičević - 1 +32 Alen Bičević - 8 Celebrity Ma nema šanse da bi ga prepoznali! Naš pjevač objavio svoju fotografiju staru 7 godina: ''Moje lice izgleda nepoznato!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen - 19 Larsa Pippen - 17 Larsa Pippen - 21 Larsa Pippen - 16 +26 Larsa Pippen - 12 Celebrity Poslije ovih golišavih fotografija jasno je zašto joj ne mogu odoljeti mlađi muškarci zbog kojih upada u probleme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene