bila je favorit, ali...

Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine YouTube/Screenshot 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 5 +22 Jelena Karleuša - 1 Galerija

Jelena Karleuša je 2004. godine sudjelovala na Beoviziji s pjesmom "Moli me", nakon čega je odlučila da se više neće prijavljivati na to natjecanje.

Iako je jedna od najvećih glazbenih zvijezda u Srbiji, pjevačica Jelena Karleuša samo je jednom pokušala predstavljati svoju zemlju na Eurosongu.

Jelena je na izboru za srpsku pjesmu Eurovizije, takozvanoj Beoviziji, sudjelovala davne 2004. godine, kada se predstavila s pjesmom "Moli me", koju je izvela s Marcusom.

Iako je uoči natjecanja bila među favoritima za pobjedu, na kraju je zauzela 11. mjesto.

Karleuša se nedavno u emisiji "Divan šou" prisjetila tog iskustva te je otkrila da je tada prvi put probala alkohol, piše Kurir.

"Na Beoviziji sam od svih članova žirija dobila nula bodova. Valjda taj nastup od prije 20 godina nije bio adekvatan i 'wow'. Vjerojatno je bilo mnogo boljih. Tada sam odlučila da se više neću natjecati, jer su svi imali više bodova od mene. Bilo je to u najmanju ruku nelogično i nepravedno. Tada sam prvi put u životu probala votku", ispričala je Jelena.

Pogledaji ovo Zejna Celebrity Evo tko se plasirao u finale srpskog izbora za Pjesmu Eurovizije, što kažete na njihov odabir?

"Sjećam se da sam bila toliko razočarana i potresena da sam otišao u backstage nakon što sam preslušala glasovanje. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njezina prijateljica donijele su bocu votke da popiju, jer su se voljele malo zabaviti. Vidjela sam tu votku, natočila sam je u plastičnu čašu i popila. Nakon pet minuta, bilo mi je jako loše. Bio je to prvi put da sam probala alkohol. Nakon toga je bilo puno nepravde u mom životu, ali više nikada nisam probala alkohol", prisjetila se.

Je li Jelena Karleuša s pjesmom "Moli me" zaslužila pobjedu na Beoviziji 2004. godine?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Srbi će svojeg predstavnika za ovogodišnji Eurosong odabrati u subotu 2. ožujka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 3 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton Celebrity Kraljevska obitelj prolazi kroz teško razdoblje, a izostanak javne potpore njezine važne članice itekako se osjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene