Rijetko je viđamo

Naša bivša misica ostvarila je zavidan uspjeh na svjetskom izboru ljepote prije 23 godine, a i danas je pravi mamac za poglede!

Ivančica Pahor Ivančica Pahor Josip Moler/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor i Marica Briški Ivančica Pahor i Marica Briški Ivančica Pahor Ivančica Pahor Ivančica Pahor Ivančica Pahor Ivančica Pahor Ivančica Pahor Ivančica Pahor Ivančica Pahor +7 Ivančica Pahor Galerija

Ivančica Pahor ukrala je pažnju na zagrebačkoj špici kojom je prošetala u uskoj ružičastoj haljini.

Bivšu misicu i manekenku Ivančicu Paahor nemamo često priliku vidjeti otkako se povukla iz javnosti i krenula u poduzetničke vode.

No zato je ovaj vikend nije mogla neopaženo prošetati zagrebačkom špicom. Ivančica je plijenila poglede u uskoj ružičastoj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru i ženstvene obline i u kojoj se modno uskladila s prijateljicom, menadžericom Maricom Briški koja je dobro poznato lice sa špice.

Podsjetimo, Ivančica je 2000. godine okrunjena titulom Miss turizma Hrvatske, a ostvarila je i značajan uspjeh na svjetskom izboru, gdje je odabrana kao prva pratilja.

Izgradila je i uspješnu manekensku karijeru te je nosila revije naših najpoznatijih dizajnera, a nakon što se povukla iz javnosti, diplomirala je povijest umjetnosti, pa se posvetila slikanju, dizajniranju odjeće i izradi nakita.

"Moja ljubav prema nakitu je zapravo oduvijek, kad sam bila mlada djevojčica uvijek sam isprobavala nakit koji su nosile moja majka i baka. To su bili razni broševi, ogrlice, narukvice, a isto tako uvijek su me fascinirali povijesni filmovi i uvijek sam se divila nakitu koji su nosile žene u drevnom Egiptu i staroj Grčkoj", ispričala je u IN Magazinu.

U posao je uključila cijelu obitelj.

"Mama koja je u proizvodnji, brat koji je uvijek na terenu i prati cijeli proces prodaje, a odnedavno tu je i moja kćer koja sudjeluje sa svojim dizajnom i idejama", otkrila je Ivančica.

Bivša misica je samohrana majka kćeri Une, a svoj ljubavni život uspješno skriva od javnosti i ne zna se je li u vezi.

Kako je Ivančica izgledala u slavnim danima i koliko se od tada promijenila, pogledajte u galeriji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra i Monika Rogić Zlatan Zuhrić Zuhra +14 Zlatan Zuhrić Zuhra Celebrity Legendarnog Zuhru nije lako prepoznati nakon velike transformacije, a u izlasku mu se pridružila i partnerica kojoj se vratio nakon 25 godina!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal Vladimir Kočiš Zec - 3 +15 Vladimir Kočiš Zec - 2 Celebrity Vladimir Kočiš Zec nije skidao osmijeh s lica u izlasku sa suprugom u kojoj je pronašao utjehu nakon tragičnog gubitka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene