isplivale fotke

Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Robert Anić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 3 Marko Livaja s djecom Iris Livaja - 5 +19 Iris Livaja - 4 Galerija

Iris Livaja 2012. godine bila je u kratkoj vezi s Nikolom Pokrivačem, a zajedno su se tada pojavili na vjenčanju Ive Šarić i Jerka Leke.

Prije nego što je Iris Livaja upoznala svojeg Marka, bila je u vezi s još jednim našim nogometašem.

Manekenka, koju su navijači Hajduka proglasili kraljicom Torcide, 2012. godine bila je u kratkoj vezi s Nikolom Pokrivačem.

Iako su potrajali svega dva mjeseca, skupa su bili na vjenčanju manekenke Ive Šarić i nogometaša Jerka Leke, koje se odvilo u lipnju prije 11 godina i sada su ponovno isplivale fotografije njihova velikog dana, pa tako i one na kojima su Iris i Nikola.

Iris, koja se tada još prezivala Rajčić, za vjenčanje je odabrala elegantnu žutu haljinu u kojoj je bila magnet za poglede te je nasmiješena pozirala fotografima u Nikolinu zagrljaju.

No samo mjesec dana nakon tih sretnih fotografija ljubav između Iris i Nikole je pukla i on se iselio iz stana u Zagrebu kojem su zajedno živjeli.

Nikola se u lipnju 2014. vjenčao s partnericom Katarinom, no razveli su se nakon četiri godine, a on je kasnije bio u vezi i s Ecijom Ivušić, danas Belošević.

Iris je svoju sreću pronašla s Markom Livajom, za kojeg se udala u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Prije toga su u vezi bili osam godina, a tijekom tog perioda dobili su i dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene