njezina stijena!

Ecija Ivušić u javnoj objavi otkrila nepoznate detalje iz života sa suprugom Goranom Beloševićem: ''Zatvorio se u sobu, dao si rok...''

Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 1 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 7 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 6 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 8 +10 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 13 Galerija

Ecija Ivušić je romantičnom objavom na društvenim mrežama čestitala rođendan svom suprugu Goranu Beloševiću pa sve raznježila.

Bubnjar našeg popularnog benda Pravila igre, Goran Belošević proslavio je 37. rođendan, a njegova supruga Ecija posvetila mu je tim povodom dirljivu i romantičnu čestitku.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ecija je na svom profilu na Instagramu objavila niz njihovih fotografija pa u podužoj objavi otkrila i nekoliko nepoznatih detalja iz njihova privatnog života, a pritom nije krila koliko je zaljubljena.

"Najsretniji rođendan mome mužiću. Mojoj stijeni koja je čvrsta kad ja nisam, mom glasu razuma, mojoj najvećoj životnoj ljubavi i osloncu. Nikada se nitko nije brinuo za mene kao ti posljednjih par mjeseci, iskreno nisam ni znala da takva ljubav postoji. Volim te najviše na svijetu, ostvarenje želja loading. I da. Čovjek je napisao doktorat u mjesec dana doslovno! Zatvorio se u sobu, dao si rok do rođendana i ubio je. Doktore, svaka čast, možeš zasluženo proslavit hi hi", napisala je Ecija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Belošević 🤍 (@ecija_ivusic)

Goran na takve riječi nije ostao nimalo ravnodušan pa joj je zahvalio u komentaru: "A ljubaviiiiiiii. Volim te"

A sve najbolje poželjela mu je i punica, odnosno Ecijina mama Melita.

"Sretan rođendan od srca zete. Ecija te toliko nahvalila da bi bilo previše da se bilo što doda. Ali ne bih bila punica da nisam malo zlobna pa ću reći bravoooo za napisani doktorat i svaka čast, ali kakav si ti to dr. kad ne možeš napisati ricetu (recept) ? To je i meni rekla moja mater kad sam se udala za dr.sc", našalila se na njegov račun.

Podsjetimo, Ecija se udala za Gorana u rujnu prošle godine na otočiću Vrniku kraj Korčule, nakon što ju je on iznenadio romantičnom prosidbom u Italiji, i to nakon samo šest mjeseci veze. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić +29 Lidija Bačić Celebrity Lille objavila snimku na kojoj namješta bujni dekolte u haljinici koja nije mogla biti kraća

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene