ima i dostojnu nasljednicu

Ona je jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu, a mami uzdahe i 34 godine nakon osvajanja laskave titule!

Danijela Gračan Danijela Gračan Josip Čekada/Giordano Cellich 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Ema Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan +13 Daniela Gračan Galerija

Prošle su 34 godine otkako je Danijela Gračan ponijela titulu Kraljice svijeta, a sada je na modnoj reviji u Rovinju zadivila sve prisutne.

Danijela Gračan, nekad Mihalić, jedina je Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu.

Danijela je 1989. godine, nakon pobjede na izboru za Kraljicu Hrvatske, osvojila i laskavu titulu Kraljice svijeta, a iako su otada prošle 33 godine, vrijeme za nju kao da je stalo.

Sada je sudjelovala na modnoj reviji u Rovinju, gdje je zadivila sve prisutne kada je išetala na pistu u raskošnoj vjenčanici, a fotografije pogledajte u galeriji.

Nakon što je ponijela laskavu titulu Kraljice svijeta, Danijela se posvetila karijeri i postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana.

Prije njega ljubila je Gorana Ivaniševića, s kojim je započela vezu nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme zajedno živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je nakon Danijele sreću pronašao u zagrljaju manekenke Tatjane Dragović.

Danijela i Nenad u braku su dobili tri kćeri, Lauru, Emu i Almu. Ema je odlučila krenuti majčinim stopama, što joj je odlično pošlo za rukom jer je 2018. godine i ona proglašena Kraljicom Hrvatske. Da je dostojna nasljednica svoje mame, Ema je pokazala i na reviji u Rovinju, gdje je također prošetala pistom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Ankica Kerum Ankica Kerum i Nevenka Bečić +12 Ankica Kerum i Nevenka Bečić Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Mia Dimšić Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 +25 Jelena Rozga - 4 Celebrity Evo kako se Rozga pobrinula da svi oko nje padnu u drugi plan, nije ju uspjela zasjeniti ni zgodna mlađa kolegica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene