Bila je seks-bomba!

Zbog nje su svi i prije Pamele Anderson gledali ''Spasilačku službu'', a biste li ovu ljepoticu prepoznali i 30 godina kasnije?

Erika Eleniak Erika Eleniak Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Erika Eleniak - 3 Erika Eleniak Erika Eleniak - 2 Erika Eleniak - 6 Erika Eleniak - 5 Erika Eleniak - 1 Erika Eleniak Erika Eleniak - 7 Erika Eleniak - 4 +0 Erika Eleniak Galerija

Erika Eleniak bila je glavna atrakcija ''Spasilačke službe'' prije nego je u seriju stigla fatalna Pamela Anderson, a ova glumica do danas je ostala vjerna plavoj kosi i prepoznatljivim plavim očima.

Serija ''Spasilačka služba'' imala je brojne slavne ljepotice koje su bile slaba točka muškarcima diljem svijeta, a najzapamćenija od njih bila je Pamela Anderson.

Međutim, čak i prije Pamele ''Baywatch'' je imao jednu fatalnu plavušu zbog koje su svi počeli gledati seriju, a to je bila Erika Eleniak.

Erika je u seriji glumila Shauni McClain od 1989. do 1992. gdje se spetljala i s kolegom glumcem Billyjem Warlockom s kojim je bila i zaručena.

Sudeći po napisima medija iz onoga doba, napustila je "Spasilačku službu" jer joj se nije sviđao smjer u kojem sve to ide, a odmah nakon nje u seriju je došla Pamela.

Ulogu koja ju je proslavila dobila je iste godine kada se skinula za naslovnicu časopisa Playboy, pa ne čudi i što je u to vrijeme slovila kao seks-simbol.

Danas 53-godišnja Erika kaže da sebe tako nikada nije doživljavala, a smatra i da joj je ta titula otežala napredak u karijeri.

"Kao Baywatch djevojku, ljudi me nisu shvaćali ozbiljno na audicijama za ozbiljnije uloge", prisjetila se jednom prilikom u svojem podcastu "Spiritual Alchemy with Erika", u kojem je podijelila i neke svoje seksualne savjete.

Nakon odlaska iz serije velika joj je želja bila glumiti sa Stevenom Seagalom, što joj se ubrzo i ostvarilo. Posljednjih godina glumica uspješno drži svoj život daleko od očiju javnosti, a posljednji put se pojavila pred kamerama 2012. godine u filmu "Holiday Spin".

Nakon što je prekinula zaruke s Warlockom, Erika se udala za Philipa Goglija, no nakon šest mjeseci njihov se brak raspao. Na setu filma koji je snimala 2001. godine zaljubila se u grad Calgary te je ondje odlučila ostati živjeti, a tamo je upoznala i Rocha Daiglea s kojim je ostala do danas. Par je 2006. godine dobio kćer, a glumica je jednom u intervjuu komentirala kako je oduševljena što je postala majka te joj je kćerkica centar svijeta.

Danas je Erika i dalje prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi i prodornim plavim očima, a s godinama je na svoje tijelo stavila i nekoliko tetovaža koje je pokazala na nedavnim fotografijama na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Eleniak (@officialerikaeleniak)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +28 Severina - 7 Celebrity Raskošan Sevkin dekolte bilo je nemoguće ne primijetiti, a evo u kakvoj je haljini pokazala da joj godine stvarno ne mogu ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene