Samo naprijed!

Nisu opravdali zlatni gumb, ali se ne predaju: Sjajni dečki otkrili svoju veliku želju

Antonio Palanović i Leopold Stašić (Foto: Anamaria Batur) Antonio Palanović i Leopold Stašić (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

Unatoč zlatnom gumbu Antonio i Leopold nisu izborili odlazak u finale. No, za SHOWBUZZ otkrivaju što očekuju u budućnosti.

Antonio Palanović i Leopold Stašić svojom izvedbom na violinama osigurali su si sigurno mjesto u polufinalu Supertalenta. Zlatni gumb im je dala članica žirija Martina Tomčić, no nastupom u četvrtoj polufinalnoj emisiji dečki nisu izborili odlazak u finale. Međutim, oni se ne predaju. Nakon Supertalenta će raditi još i više, a samo za SHOWBUZZ.hr otkrivaju što očekuju u budućnosti, vole li djevojke violinu te što misle o poznatom glazbenom dvojcu 2Cellos.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

"Teško je pitanje padaju li djevojke više na violinu ili harmoniku. Usudio bih se reći da je podjednako", rekao je Antonio. "Zvuk violine se svima sviđa, a mislim da su kod nas u Hrvatskoj takav način glazbe najviše promovirali 2Cellos jer su oni ipak na svjetskoj sceni", kaže Leopold. Međutim, Antonio i Leopold ne vole kad ih se uspoređuje s drugim izvođačima.

Antonio Palanović i Leopold Stašić (Foto: Anamaria Batur) Antonio Palanović i Leopold Stašić (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

"Krivo su nas razumjeli kad smo rekli da se ne uspoređujemo s drugim izvođačima, nego mi jednostavno ne aranžiramo stvar na isti način kao na primjer 2Cellos, ali su oni nama itekako velik uzor budući da su oni svjetski glazbenici koji su poznati u cijelom svijetu. Mi se u ovom stadiju ne možemo uspoređivati s njima, ali bi nam bilo drago kada bi jednog dana nastupali kao njihova predgrupa na koncertu", kaže Antonio.

Za uspjeh je nedvojbeno važno imati takozvani "faktor X". "Moramo još jako puno raditi i tek ćemo sad vidjeti kako će publika reagirati na nas", kaže Leopold. "Violina je romantičan instrument, ali smatram da svaki instrumentalist ima neku dozu romantike u sebi bez obzira na to koji instrument svira", dodaje Antonio. Bilo kako bilo, nakon zlatnog gumba popularnost im je porasla, osobito na društvenim mrežama. "Nadamo se da ćemo odsad biti još bolji i da će to tek biti bomba", zaključio je Leopold. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene