Bilo je stvarno svega

Velika zvjezdana inventura 2023: Podvukli smo crtu i prisjetili se svega po čemu ćemo pamtiti proteklu godinu!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Anica Kovač In Magazin: Joško Gvardiol - 2 In Magazin: Senna M In Magazin: Siniša Vuco In Magazin: Mia Begović In Magazin: Mate Bulić In Magazin: Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 +0 Joško Gvardiol Galerija

Kraj je godine i vrijeme je za inventuru. Pogledajte sve uspone i padove, obljetnice i brojne događaje po kojima ćemo pamtiti 2023. Detalje u prilogu IN Magazina donosi Ana Vela.

Početak 2023. pamtit ćemo po nogometnom ludilu. Osim bronce Joško Gvardiol u Katru je osvojio i srca brojnih klinaca i zasluženo postao idol mnogima. Nakon susreta s Belgijom i plasmana u osminu finala potrčao je u zagrljaj majci Sanji, a ta je fotografija obišla svijet i izazvala najljepše emocije u mnogima.

"Moram biti zahvalan, puno puta prođem ulicom i dobijem pohvale da svaka čast roditeljima kako su me odgojili. Nisam samo ja, tako su mi i sestre odgojene, tako su i oni bili odgajani i siguran sam da ću tako i ja svoju djecu odgajati", zaključio je Joško.

"Kad zagrlite svoje dijete nakon takvog uspjeha, vidite da me emocije prate i pratit će me. Jednom rječju divno", priznala je tada Joškova majka Sanja.

Bila je ovo velika godina za skromnog dečka iz zagrebačkih Srednjaka koji je postao jedan od najboljih i najskupljih braniča na svijetu, a tek ga čeka ono najbolje. I za izbornika Dalića ovo je bila značajna godina. Otvorio je obiteljski restoran u Varaždinu, a za dugogodišnju djevojku Ivu oženio se i njegov sin Toni.

Dalić se susreo i s američkim glumcem, Jimom Cavizelom. Glumac poznat po ulozi Isusa Krista u filmu "Pasija" pred 17 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni svjedočio je svoju vjeru. Od izbornika je na dar dobio dres Vatrenih. Da sve bude u znaku sporta zaslužna je i obitelj Kovač. Leticija Kovač, kći naše najuspješnije misice, Anice i bivšeg Vatrenog, a danas uspješnog nogometnog trenera, Roberta Kovača, 2023. pamtit će po poslovnom izazovu. Kreirala je trenirke u kojima možete bodriti naše sportaše a istovremeno biti u trendu.

"Ustvari je Leticija postala poduzetnica, ali studij mora završiti", poručila je Anica.

Da je modni uspjeh obiteljska stvar dokazuju i modna dizajnerica Ksenija Vrbanić i njezina kćer Gala koju je prestižni Vogue 2023. uvrstio na listu 100 najutjecajnijih modnih inovatora. Bavi se digitalnom modom za koju je ostvarila investiciju u iznosu od nevjerojatnih 4 i pol milijuna dolara.

Da sve ostane u obitelji pobrinuo se i Vili Gobac. Iako je završio Akademiju dramske umjetnosti, poput oca, uživa u glazbi. Uz njegov bend Donkey Hot za hrvatski rocknroll nema brige. I kći Panonskog mornara Beba Balašević, naslijedila je očev pjesnički gen. Njezine note i stihovi oduševili su i velikog Massima, a Bebin potpis sada se krije iza Leove nove pjesme Kabare.

A da glazbenici mogu imati nevjerojatno širok raspon interesa dokazuje Senna M. Dance ikona 90-ih pamtiti će ovu godinu po tome što je osvojio nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji. Najprestižnijeg televizijskog kipića osvojio je zahvaljujući opremi koju izrađuje posljednjih 20 godina za filmske setove diljem Hollywooda.

"Sterotipno je reći prekrasno, divno, ali u svakom slučaju nešto što čovjek ne doživi dva puta", kaže Senna M.

Siječanj je obilježio i tužan odlazak supermodela Tatiane Patitz. Vijest je slomila srce Ljupki Gojić Mikić. Slavna manekenka joj je glumila majku u prvoj televizijskoj reklami koju je s 15 godina snimila u New Yorku. Ljupka će ovu godinu pamtiti i po tome što se nakon 22 godine vratila na modne piste. Na reviji Roberta Severa pokazala je da još uvijek ima onaj faktor X.

A onda se medijima proširila vijest da Siniša Vuco napušta Hrvatsku i odlazi živjeti u Venezuelu. Splitski glazbenik pokazao nam je stan koji je kupio u toj zemlji i objasnio namjerava li se vraćati u Hrvatsku.

"Veliki pozdrav, preko 20 dana razmišljam šta da kažem i onda sam shvatio – kome da se ja pravdam? Pozdrav iz mog doma u Venecueli na Karibima. Evo vidite, ovo je moj lijepi dom i jedan od najljepših stanova tu. Karipsko otočje, Isla Margarita", otkrio je tada Vuco.

Vuco ipak dođe u Hrvatsku, češće nego nekad uspješni atletski trener, Nikola Borić, u civilizaciju. Život u luksuzu zamijenio je samoodrživom šumskom farmom. Već 8 godina živi na Papuku okružen prirodom i životinjama.

Halid Bešlić proslavio je sedamdeseti rođendan. No još uvijek nastupa punom parom, a okrugli rođendan proslavila je i diva našeg glumišta, Mia Begović. Osjeća se, a i izgleda, sjajno. Veselja i optimizma ne nedostaje kralju dijaspore. Mate Bulić publiku je počastio novom pjesmom koja je čekala više od pola desetljeća. A onda je u ožujku stigla najljepša vijest. Po treći put postao je djed. A da je uloga bake jedna od najljepših i najdražih u životu, pokazuju Vanna, Zorica Kondža i Vjekoslava Huljić, koje su se sjajno snašle u ovom veselom zadatku.

"Pile moje malo, ja joj kažem, toliko je slatka i zaista jedan predivan osjećaj, predivan, neopisiv", priznala je Zorica.

Nešto drugačija baka naša je jedinstvena Borna Kotromanić. Ona je još uvijek aktivna sa svojim životom. Tako se okušala u hodanju po žeravici.

"Rekla bih da se nikad u životu nisam više približila osjećaju one nepodnošljive lakoće postojanja", zaključila je Borna.

Da godine donose i mnogo lijepog vrijedi i u slučaju Sanje Vejnović. Nakon što je proglašena najljepšom glumicom iznad četrdesete, sada je u 61. otkrila kako svoje bore prihvaća s veseljem. Nije ni čudo da Sanja sjaji jer ljepota zaista dolazi iznutra.

Brojne zvijezde 2023. pokazale su da je za zaokret u karijeri uvijek pravo vrijeme. Nekoć poznati novinar, glumac i plesač Ivica Kovačević prije petnaest godina na vrhuncu karijere napustio je Hrvatsku. Na lotu je osvojio zelenu kartu i odselio se u New York. Danas je uspješan glumac koji snima filmove uz bok nekim od najsjajnijih hollywoodskih zvijezda.

Zbog glume je karijeru uspješnog investicijskog bankara ostavio i Bjelovarčanin koji je odrastao u Londonu, Savor Tomić. A da se hrabrost nagrađuje zna dobro Ecija Ojdanić, glumica će ovu godinu pamtiti jer je istrčala dva maratona u mjesec dana.

I najuspješniji hrvatski trener svih vremena, Ratko Rudić, otkrio je svoju nepoznatu stranu. Čovjek čije je ime zauvijek uklesano u anale vaterpola, skrivenu ljubav pokazao je na prvoj izložbi svojih slika, a chef Mario Mandarić upisao je pilotsku školu i ostvario svoj san o osvajanju nebeskih visina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput - 2 Zanimljivosti Maleni Bloom bio je zvijezda nastupa Maje Šuput, evo kako se sredio za izlazak na pozornicu: "Večeras samo za vas, u vašem gradu..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 4 +25 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Aleksandra Prijović iznenadila sve novim imidžem, a u dekolte do pupka nitko nije prestao gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene