Odmorni i puni elana!

Od radova u kući do kazališta, evo kako su omiljeni glumci serije "Kumovi" proveli svoje godišnje odmore!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kumovi - 7 Serija Kumovi - 6 Serija Kumovi - 5 Serija Kumovi - 4 Serija Kumovi - 3 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 1 +0 Petra Kraljev - 2 Galerija

Sezona godišnjih odmora polako se privodi kraju. Odmor je završio i za glumce serije "Kumovi". Tko je slobodno vrijeme proveo u radovima, a tko u kazalištu, u idućim minutama IN Magazina donosi Dijana Kardum.

Odmorna i puna elana ekipa serije "Kumovi" vratila se snimanju novih nastavaka. Kratka stanka glumcima je dobro došla za odmor, a evo kako vole napuniti baterije.

"Pa ja nekako evo, svako ljeto, odnosno na svakoj pauzi, sebi zadam neki zadatak koji ne stignem obaviti za vrijeme snimanja, tako da mene čekaju neki radovi u vrtu i onako biti doma. Potpuno se isključiti, iz Macana, Gotovaca", priznao je Vladimir Tintor.

"Pošto je puno stvari tijekom snimanja bilo na čekanju, sad želim završitu svoj stan do kraja. Ovi glavni radovi su odavno gotovi, ali nikako da ovo što me veseli.. Ova torba s čekićem i ostalim alatom", izjavila je Marina Redžepović.

Ljeto je uz odmor idealno i za posvetiti se nekim drugim projektima. Vedrana Mlikotu tako je čekao još jedan festival Glumci u Zagvozdu. Iz godine u godinu u svoje rodno mjesto glumac dovodi najbolje hrvatske predstave i glumce.

"Već smo odradili četiri tjedna, onda imamo još tri tjedna. I onda ćemo se malo odmorit, malo planine, malo kod kuće", otkrio je Vedran.

Televizijske sestre Petra Kraljev i Jagoda Kumrić u rodnom Splitu izvele su predstavu "Kad uhvati južina".

"Il je južina il je tramontana, uvijek je neko drugi, nikad nismo mi. Tako kažemo i kroz predstavu – nismo toliko loše nego je južina pa smo tako malo manite", pojasnila je Jagoda.

Slobodno vrijeme najvažnije je dobro iskoristiti. I dok jedni preferiraju aktivan odmor drugima je ipak draže ne raditi ništa.

"Znate što, već dugo, a pogotovo po ovim vrućinama. Jednostavno ljeti, ne. Ja kad landram, onda landram više proljeće ili jesen, čak bih prije možda u veljači, ali ovo, ovo je nekako vrijeme, baš se pokušavam mirnije kretati i više ta nekakva morska atmosfera ili ako sam u Zagrebu, isto lagano", priznala je Marina.

"Ja nisam naviknut odmarat ležeći. Ne znam takav sam, možda je to krivo potpuno i nije zdravo, ali za mene je zdravo. Svi moji bližnji pošto znaju koliko radim i ovdje i doma, onda mi znaju zamjerati - pa odmori se čovječe i to. Nekako ja njih pokušavam, i sve sam bolji u tome, uvjeriti da je za mene zdravo i korisno da radim, ali nešto drugo", dodao je Vladimir.

Što su novo pripremili u Kumovima, ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV.

"Nastavak ovoga gdje smo stali. Sad snimamo, poprilično je žestok tempo, tako da će bit podosta Martina i nekih novih spletki, bit će veselo", najavio je Lovre Konžda.

"Imamo neke nove članove, neke nove zaplete i mislim da će treća sezona bit pun pogodak", složila se s njim i Ana Uršula Najev.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 5 Leni Klum - 4 Leni Klum - 1 Leni Klum - 2 +15 Leni Klum - 6 Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene