"jako je teško"

Tihana Harapin Zalepugin o negativnim komentarima koje dobiva nakon suprugove smrti: "Ne znaju kako je to…"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Ana Vilenica Tihana Harapin Zalepugin Miro Ungar Borna Kotromanić In Magazin: event Bagatin - 1 In Magazin: event Bagatin - 2 In Magazin: event Bagatin - 3 In Magazin: event Bagatin - 4 Tihana Harapin Zalepugin +14 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Galerija

Prvi je dan ljeta, a domaće su zvijezde ljetnu sezonu otvorile druženjem u središtu Zagreba. Glumica i pjevačica Mila Elegović ljeto započinje izdavanjem svoje prve dječje pjesme, Tihana Harapin Zalepugin skinula je crninu i priznala da je zbog toga dobila i negativne komentare, a Borna Kotromanić otkrila nam je zašto su joj kamenice omiljena ljetna poslastica. Priče iz života zvijezda u IN magazinu donosi Davor Garić.

Prvi dan ljeta domaće su zvijezde dočekale na otvaranju ljetne sezone u centru Zagreba. U maloj crnoj haljini pozornost je plijenila Mila Elegović. Multitalentirana glumica i pjevačica uskoro izdaje prvi dječji singl i drugu slikovnicu.

"Ponekad zna biti dosta šokovito jer vam se zna dogoditi da budete površni, tako da se stalno moram podsjećati i zaroniti duboko tim svojim kandžicama u materiju, u meso koje želim istražiti. To me veseli, ja sam takva, ali sam sigurna da ima strašno puno multitalentiranih ljudi, samo se boje to iskazati. Ima jako puno žena koje i dalje skrivaju svoje talente jer misle da ne bi bile prihvaćene, ali znate što sam naučila - podrška uopće nije važna jer možete sve sami", poručila je Mila.

Dugo u javnosti nismo vidjeli glumicu Anu Vilenicu. Ne otkriva detalje, no uskoro je čekaju veliki poslovni izazovi.

"Jao, bit će jako puno rada, čak i previše za moj ukus. Ja sam si zadala da ovo ljeto bude apsolutno radno i sad mi je malo žao zbog toga. Bit će jako intenzivno i radno. Imat ćemo i jedno kratko obiteljsko putovanje nakon tri godine što nismo nikamo putovali", ispričala je Ana.

Tihana Harapin Zalepugin sve je očarala bijelom odjevnom kombinacijom.

"Danas sam baš prvi put potpuno u bijelom. Pa, eto, bijela je moja boja za ljeto i ja se nadam da je onaj koji me gleda odozgo zadovoljan", kaže Tihana, koja se nakon odlaska supruga Saše još privikava na život u samoći.

"Ima komentara i jako je teško snaći se. Neki komentiraju: 'Aha, vidi je, brzo se snašla.' Ne znaju kako je to kad nisi u javnosti", izjavila je Tihana.

Tek mu je 86 godina, no Miro Ungar zrači energijom. Pojavio se u društvu svoje 42 godine mlađe supruge Sare, a otkrio je kako podnosi visoke ljetne temperature.

"Pa, dosta dobro. Jedino što mi smeta kod tenisa pa smo sad prebacili da igramo ujutro od 9 sati, kad je još malo svježije i tako sat i pol svaki drugi dan", priča Miro.

Vrući dani diktiraju i naš jelovnik. Gastroblogerica Anja Maršić osmislila je ljetni sendvič i dala savjete što jesti ovog ljeta.

"Trebate jesti što god vama paše i što god vas veseli, uz čašicu nečeg rashlađenog i u dobrom društvu", savjetuje Anja. "Za mene su to neke salate s burratom, pršutom, dinjom... Svi neki svježi sastojci i nešto što je sezonski sada dostupno", dodaje.

I Borna Kotromanić ima svoje omiljeno ljetno jelo.

"Ljeti uživam u kamenicama, u afrodizijaku. Mogu ih pojesti 20-ak u jednom cugu. Sadrže puno cinka, koji je nama ženama ključan za ljepotu kože i tena, a kad je vanjština u top-formi, sve se drugo poreda", objašnjava Borna.

Sudeći prema planovima naših zvijezda, ovo će im ljeto biti sve samo ne dosadno.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 +16 Jennifer Metcalfe - 1 Celebrity Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Grašo Hana Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić snimljena u javnosti nakon dugo vremena, prošetala se s kćerkicom Albom, a evo tko im je još pravio društvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene