Na pistama

Zgodni i poželjni - balkanski muškarci!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Markantne crte lica, idealne proporcije tijela, samouvjerenost i zavodnički pogled... Oni su najpoželjniji domaći muški modeli i ženama nerijetko remete koncentraciju.

Na modnim je pistama sve traženiji balkanski tip muškarca. Potražnja za muževnijim izgledom modela ide na ruku mladom Mariju Perčiću. Avangardni izgled ovog Splićanina osigurao mu je mjesto među najtraženijim domaćim modelima.

'U današnje vrijeme mislim da tetovaže sve više izlaze na scenu, a što se tiče dizajnera mislim da me uzimaju zbog toga. Može biti to, može biti svijetla put, plava kosa, drukčiji sam, koliko nas ima ovakvih, dvoje troje koliko sam ja primijetio na sceni, tako da mislim da tetovaže idu', kaže Mario Perčić koji je ujedno i zaručnik pjevačice Žanamari Lalić.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić Melem za oči! Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

>> Žanamari Lalić bodrila zaručnika iz prvog reda

Kada pitate ove mlade muškarce kako su odlučili kročiti u svijet mode, čut ćete uglavnom isti odgovor - nagovorile su ih bolje polovice.

'Moja bivša cura je bila model, i ona je cijelo vrijeme mene nagovarala da se bavim modelingom tako da provedemo više vremena zajedno i da si zaradim nešto novaca jer sam prije radio jako teške poslove da si zaradim nekakav džeparac i ovo je bila lagana lova', kaže Robert Batarilo.

Koliko od te ''lagane love'' ode u novčanike muških modela teško je procijeniti, no čini se da tu prevelike zarade nema. Sudeći po brojnim angažmanima, pokoju kunu više osigura si mladi Dubrovčanin Vlaho Arbulić. Nema domaćeg dizajnera koji nije poželio torzo ovog modela djelomično ili sasvim prekriti svojim kreacijama.

'Ne bi hodao skroz gol, nema šanse, ali imao sam nekih ...to mi je zapravo i jedino neugodno iskustvo u modelingu kad sam trebao nosit neke gaćice sa šljokicama užasne, na kraju sma morao odbit nosit tu reviju zato što ni dizajnerica nije bila spreman na kompromis, tako da je to granice čisto nekog normalnog ljudskog ukusa', kaže Vlaho.

Dok u Hrvatskoj i regiji vladaju muževniji muškarci, svjetskim pistama vladaju muškarci nalik ženama. priču o najtraženijim domaćim muški modelima pogledajte u inMagazinu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene