Veliki povratak!

Vesna Pisarović nakon 15 godina ispraćena ovacijama publike: "Nisam očekivala u životu ovaj trenutak danas"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vesna Pisarović - 2 In Magazin: Vesna Pisarović - 1 In Magazin: Vesna Pisarović - 4 In Magazin: Vesna Pisarović - 5 In Magazin: Vesna Pisarović - 3 Vesna Pisarović i Danijela Martinović +0 Vesna Pisarović Galerija

Veliki povratnički koncert Vesne Pisarović nisu propustili njezini mnogobrojni obožavatelji koji su uglas pjevali hitove poput "Sasvim sigurna", "Jutro donosi kraj", "Dolje na koljena" i druge. Vesna završava svoj novi pop album, ali njezina prva ljubav su jazz i sevdah. Dašak atmosfere s rasprodanog koncerta u Zagrebu, koji su razdragani obožavatelji jedva dočekali, donosi Davor Garić.

Vesna Pisarović održala je koncert za pamćenje u zagrebačkom Domu sportova, a publika je cijelu noć u jedan glas zajedno pjevala sve pjesme od početka do kraja.

Pogledaj i ovo Metaklapa - 3 Baš drugačiji Ovakvu klapu još niste vidjeli ni čuli! Umjesto dalmatinskih pjesama, ovi momci stvaraju ni manje ni više nego - heavy metal

"Meni se ovo čini kao san, ne čini mi se uopće kao stvarnost, stvarno ne znam čime sam zaslužila ovakvu publiku. Vjerujem da smo Milana Vlahović i ja u to neko vrijeme pisale pjesme koju su lijepe, ali nisam očekivala u životu ovaj trenutak danas. Nisam to mogla ni sanjati, to je iznad mojih snova", izjavila je Vesna nakon koncerta.

"Osjećam se tako da sutra počinjem završavati album i stvarno i dalje želim dati publici novih pjesama, probudili su ljubav u meni i sada ću napisati jedan lijep pop-album", otkrila je.

Dobar dio albuma je već spreman i pripremljen, a evo kakve nas pjesme očekuju na njemu.

"Takve da ćemo ih svi pjevati zajedno! Ako ne sada, onda za 20 godina, možda mi je to sudbina, karma!", našalila se Vesna i dodala da joj je teško reći kada će album biti spreman.

"15 godina me nije bilo, 15 godina sam bila u drugom svijetu, u svijetu jazza i još uvijek jesam jer volim tu muziku, hrani me i tu nalazim inspiraciju. Ali pop muzika ima svoju čar, draž", priznala je Vesna.

Vesnini jazz koncerti su posebna priča, a uskoro i na tom polju priprema nešto novo.

"Upravo sam završila album sevdaha, dakle sevdalinke iz okolice Banje Luke, to je jedna posebna vrsta, niša sevdaha. To sam snimala za vrijeme pandemije, a završeno je sada tako da paralelno ćemo pjevati sevdah, jazz i pop, i zahvaljivat se ovako krasnoj publici", zaključila je.

Sve zanima i čime se Vesna bavi kada je ta glazba negdje sa strane.

"Ja sam davno prestala poimati glazbu kao karijeru i kao posao, za mene je glazba moj život, ustvari se stalno bavim glazbom. Čak i kad sam u autu slušam zvukove trubi, psovki, za mene je sve glazba", kaže Vesna.

Vesnina publika i obožavatelji se nadaju da do sljedećeg koncerta neće morati čekati 20 godina.

"I ja se nadam!", poručila je Vesna.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene