Fatalni susret

O susretu s Beyonce: 'Ispala sam plačljivka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'1000 milja' naziv je nove Vannine pjesme koju promovira ovih dana. Za koga bi prošla tisuću milja, je li je ljubav promijenila, te o čemu je razgovarala s megazvijezdom Beyoncé, otkrila je u prilogu inMagazina.

Vanna pjeva kako je ljubav mijenja iz korijena, no to se nikako ne odnosi samo na pjesmu, kaže, ljubav je i nju duboko izmijenila.

Pogledaj i ovo Vanna - 1 Jedna je Vanna! Pogledajte kako je Vanna izgledala 2009. godine, već tada je nosila svoj zaštitni znak, a voljela je isticati i glavni adut

'Mislim da možeš nekad osjetiti na vlastitoj koži u društvu nekih ljudi da žive bez ljubavi, ali sigurna sam da svatko nekoga voli, ne mora to biti životni partner, ali svatko nekoga voli', kaže Vanna. A za koga bi ona prošla '1000 milja'? 'Apsolutno za one koje volim i one kojima treba pomoć, ali najlakše je kad ti netko pokaže put i kaže evo slijedi to i doći ćeš, a u životu tražeći sklad nema putokaza', ističe.

>> Oči u oči s Beyonce: 'Znojile su mi se ruke, suzile oči i mucala sam'

A Vannu vole i njezini obožavatelji koji su joj najveća podrška i kritika. I danas se zbuni kada joj priđu njezini fanovi s komplimentima. No na taj isti način i ona je pokušala reći megazvijezdi Beyoncé što misli o njoj, ali to i nije najslavnije završilo. 'Izdale su me emocije, ispala sam plačljivka, 'It's OK' kaže ona meni, a ja sam htjela joj sve reći, na kraju je bilo kenjkavo. Kad nešto skupljaš godinama i hoćeš reći ja te obožavam, ona je ostala kao ohoho smiri se!', prisjeća se Vanna.

Možda je Beyoncé ostala ravnodušna, no slušatelji zasigurno neće kada prođu '1000 milja' zajedno s Vanninom novom pjesmom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene