Podrška Vatrenima!

Tony Cetinski u četvrtfinalu u dresu kapetana: ''Modriću sam uzeo iz kofera, odnosno dao mi je''

Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Toni Cetinski (Foto: PR) Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) +0 Tony Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Prošlo je godinu dana otkad su se Tony Cetinski i supruga Dubravka preselili u njegov rodni grad Rovinj. Povratak u Istru blagotvorno utječe na njihov život i glazbeno stvaranje. S Tonyjem smo razgovarali uoči izlaska novog singla o velikom humanitarnom koncertu, ali i o nogometnoj euforiji. Naime, subotnju će utakmicu Tony gledati, ni više ni manje nego u dresu Luke Modrića.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Tony Cetinski Dubravku je upoznao prije pet godina i zaprosio je nakon samo šest mjeseci. Ljubav su tada proslavili s čak tri vjenčanja. A Tony ni danas ne skriva kako mu je tek treći brak donio sreću te da su on i 15 godina mlađa Duda i dalje nerazdvojni.

Pogledaj i ovo Iva Olivari, Danijel Subašić (FOTO: Instagram) Tko to pući usne? Znate li što su Subašić i Mandžukić radili nakon utakmice? Fotografije su sve otkrile

''Ne želim uvrijediti bivše, ali nemjerljivo je. Neka kompatibilnost, ljudi moraju biti slični da bi bili čvršće povezani'', priznao je Tony Cetinski.

Tony Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr) Tony Cetinski (FOTO: Dnevnik.hr)

Prije godinu dana iz Zagreba su se preselili nedaleko od njegova rodnog Rovinja. Nakon 25 godina života u Zagrebu to je bila teška odluka, no Tony kaže - itekako ispravna. ''Bit svega je kad dođeš kući, da si u miru, da uživaš u prirodi, mi imamo svega nekoliko kuća ima oko nas, na rubu sela'', objašnjava Tony koji uživa u Istri.

Ovog vikenda humanitarnim koncertom ''Korak u život'', u sklopu kojeg će se pratiti utakmica Hrvatske protiv Rusije, i Tony sudjeluje u akciji prikupljanja sredstava za nastavak školovanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koji imaju želju, no ne i mogućnosti nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Tony Cetinski (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Naravno, Tony jedva čeka utakmicu Hrvatske i Rusije. Emocije će nesumnjivo biti na vrhuncu i prije koncerta. Tony se pohvalio i poklonom Luke Modrića.

''Uspomena kada smo igrali kvalifikaciju za Europsko prvenstvo u Londonu. Modriću sam uzeo iz kofera, odnosno dao mi je, dobio sam i od Srne i Mandžukića'', kazao je Tony, a što su mu to dečki poklonili, pogledajte u našem videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene