Biraju Lijepu Našu

Raj za slavne i bogate: Došli su na odmor u Hrvatsku i otišli puna srca, a mnogi su se vraćali i više puta!

Eva Longoria (Grgo Jelavic/PIXSELL) Eva Longoria (Grgo Jelavic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Eva Longoria Galerija

Ivana Trump, Tom Cruise, Brad Pitt, Angelina Jolie... Mogli bismo tako nabrajati unedogled. Riječ je o svjetskim zvijezdama koje su posjetile Hrvatsku i očarale se ljepotama naše zemlje. Bivša supruga američkog predsjednika Ivana Trump uživala je u mirnom mjestašcu Jablancu, Angelinina djeca kupala su se na Brijunima, a u Dubrovnik su se zaljubili Monica Bellucci i članovi grupe U2.

Nevjerojatna raznolikost krajolika Hrvatske nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Onaj tko jednom dođe, uvijek se vraća. Odavno smo prestali brojiti koliko je poznatih zvijezda krstarilo našom obalom, ali nam je uvijek drago čuti kada ih uz Lijepu Našu vežu prekrasne uspomene. One koje nikada neće zaboraviti.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 12 Vole se kao tinejdžeri U 40 zajedničkih godina nikad nisu stali pred oltar, a za to imaju i sasvim logičan razlog!



Prirodne ljepote koje okružuju malo i mirno mjesto Jablanac oduševile su pripadnicu svjetske društvene elite i bivšu suprugu predsjednika Amerike Donalda Trumpa, Ivanu Trump. Netaknuta priroda i čisto more oduševili su svjetsku jet setericu jer gotovo da ne postoji mjesto na svijetu gdje Ivana može proći nezapaženo.

Bivši šef Formule jedan Bernie Ecclestone pak ne mari za privatnost jer svake godine krstari Jadranom na svojoj luksuznoj jahti.

Pjevačica i glumica Natali Imbrulia ponovno se vratila u Hrvatsku kako bi održala akustični koncert, a upravo je Zagreb odabrala zato što je jednom prilikom uživala u Lijepoj Našoj.



Rade Šerbedžija na Brijune je doveo Vanessu Redgrave, Ralpha Finnesa i Angelinu Jolie.

Kevin Spacey, Elisabeth Taylor, Richard Burton, Eva Longoria, Michael Douglas, Catharine Zeta Jones, Goldie Hawn, Kurt Russell, Richard Gere, Nick Nolte, Tom Cruise, Mickey Rourke i mnooooogi zauvijek će se sjećati posjeta Dubrovniku. Neki su se čak i vraćali.

Eva Longoria Eva Longoria Foto: Getty Images

Tko je još bio u Hrvatskoj, pogledajte u našoj videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene