Tako se to radi!

Bravo, dečki! Step Boysi iz Supertalenta osvojili svjetsko zlato!

Step Boys (FOTO: PR) Step Boys (FOTO: PR) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Step Boys (FOTO: PR) Galerija

Dečki koje smo preko Supertalenta upoznali osvojili su svjetsko zlato. Step Boysi porazili su natjecatelje iz cijelog svijeta i došli na tron!

Imamo svjetske prvake! I to u stepu. Za ovaj uspjeh zaslužni su mladići koji su već mnoga srca osvojili plasmanom u finale Supertalenta. Sa Step Boysima družili smo se na treningu. Otkrili su nam tajnu brzog rada nogu te kako su se osjećali kada su prvi put obuli plesne cipele. Pored brojnih talentiranih natjecatelja, dečki su uspjeli izboriti prvo mjesto na svjetskom prvenstvu u stepu te su osvojili juniorsko zlato.

Pogledaj i ovo In Magazin, Amanda Plummer Hollywood na Krku! Amanda Plummer i James Russo ekskluzivno pred kamerama IN Magazina o Tarantinu i Hrvatskoj!

"Morali smo jako puno vježbati za to tako da smo jako zadovoljni i sretni. Nismo se mogli ni nadati tome", kažu dečki. U misiji na svjetsko zlato pomogao im je, kažu, i sam show. Podigli su samopouzdanje te su si jednostavno rekli: "Mi to možemo, mi to želimo i zaslužujemo!" A sa samopouzdanjem, sve većom popularnošću stepa i količinom novinskih napisa o ovim mladim steperima, porastao je i broj zainteresiranih za ovaj sport, ali i broj vjernih obožavateljica.

Što su još dečki otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene