Pogledajte video

Severina već prvu večer prozvana kraljicom modnog događanja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi red polako se punio, a, naravno, svu medijsku pozornost svojim dolaskom privukla je, a tko drugi nego Severina. Ako vam do sada to i nije bilo jasno, od sada je službeno - Seve je kraljica. Ako već ne doslovno, onda sigurno prve večeri Cro-A-Portera.

Severina je stigla zbog nove kolekcije Matije Vuice, za koju je odradila cijelu kampanju.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Zrinka Cvitešić soba puna tuge Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

'Ja sam bila na jednoj od njenih prvih revija, od 1995. godine i onda kad smo snimali nekako mi je prošlo kroz glavzu - u tom poslu su toliko godina, a stalo im je do svake dlačice, još imaju taj dječji entuzijazam', rekla je pjevačica za inMagazin.

S Matijom surađuje već godinama. Tako je u Dubrovniku snimljena pored opatica u seksi koktel haljini, a u posjet srpskoj kraljevskoj obitelji stigla je u prozirnoj toaleti. Morali smo primijetiti kako njihova suradnja često završava na naslovnicama.

>> Brojne zvijezde došle na Cro A Porter, stigao čak i Milan Bandić!

Od glave do pete odjevena u hrvatski dizajn, na Cro-A-Portret porter stigla je i Maja Šuput. Iako se upravo sprema snimiti spot za pjesmu 'Djevojačko veče', njezina, kaže, još nije na vidiku. Iako su je ovo ljeto na Hvaru snimili u društvu vlasnika prestižnih londonskih klubova Alexa Nicholla...

Što je još otkrio inMagazin, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene