Showbuzz

TOP MINUTE Najljepša predsjednica, najbolja guza i skrivene strasti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U pregledu tjedna razotkrivamo i zašto su nove Severinine golišave fotografije izazvale pomutnju i raspravu je li ugradila implantate te ljubuju li Jelena Rozga i Stjepan Hauser ili su samo bliski prijatelji.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dobro je poznata kao žena od naroda kojoj nije teško zasukati rukave i gletati, saditi ili loviti ribu s nama običnim smrtnicima. Uz predan rad mnoge je očarala i svojom ljepotom pa ju je jedan inozemni protal smjestio među deset najljepših državnika na svijetu!

Pogledaj i ovo Severina - 4 A onda... Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

Nepoznato lice popularne predsjednice: Svaki dan trenira, voli raditi - a i zapjevati

Jeli Severina ugradila implantate u stražnjicu ili su njezine nove promo fotografije drastično obrađene u photoshopu pitali su se svi kojima se pogled zadržao na Sevki u retro kupaćem kostimu. Raspravljalo se o tome danima a Seve kaže da zbog redovitog vježbanja dobro izgleda unatoč masnoj hrani bez koje ne započinje dan.

Rozga u čvrstom Hauserovom zagrljaju - nova ljubav ili?

Jelena Rozga dobro je poznata da svoj ljubavni život skriva kao zmija noge pa mediji nikad sa sigurnošću ne mogu saznati koga ljubi atraktivna plavuša. Posljednje u nizu nagađanja je da ljubi svjetski proslavljenog violončelista Stjepana Hausera.

Što se još proteklog tjedna događalo u svijetu poznatih i slavnih saznajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene