tek se zahuktalo!

S ljetom na Jadran stigle i svjetske zvijezde: Pogledajte tko je sve za odmor i zabavu izabrao Hrvatsku!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Svjetske zvijezde na Jadranu - 2 Svjetske zvijezde na Jadranu - 3 Svjetske zvijezde na Jadranu - 4 Elle Macpherson - 2 Elle Macpherson - 3 Olly Murs - 3 Olly Murs - 2 Olly Murs - 1 Olly Murs - 4 Olly Murs - 5 +14 Olly Murs - 6 Galerija

Ljeto je, kalendarski, stiglo a s njim su na našu obalu došle i brojne svjetske zvijezde. Ljepote Hrvatske posljednih su dana posjetili legendarni glumac, jedna od najpoznatijih manekenki, a svoju je momačku zabavu na Hvaru proslavio i poznati britanski pjevač. O kome se radi te kakvi su planovi poznatih Hrvata pogledajte u prilogu In magazina.

Sezona je skoro pa počela, a prvi poznati gosti već su stigli u Lijepu našu. Još u svibnju Dubrovnik je posjetila proslavljena australska manekenka Elle MacPherson. Društvo na putovanju pravio joj je tata. Otkrila je to videom koji je objavila i pokazala je kakav je pogled imala iz hotelske sobe u kojoj je bila smještena. U opisu objave napisala je da je Dubrovnik prekrasan grad.

Hvar kao idealnu lokaciju za svoju momačku večer odabrao je britanski glazbenik Olly Murs. Pjevač koji je nedavno nastupao i na krunidbi kralja Charlesa ovog ljeta vjenčat će se s dugogodišnjom djevojkom bodibildericom Amelijom Tank. A kako mu je bilo na zabavi podijelio je na društvenim mrežama.

"Malo zabave nikad nikoga nije ubilo. Ali wow, kakav vikend s ovim legendama. Ne sjećam se previše toga, pa evo nekoliko trenutaka", napisao je Olly uz objavu.

Na Jadranu se odmarao i bivši zaručnik Jennifer Lopez, nekadašnji igrač baseballa Alex Rodriguez. Viđen je u šetnji Splitom s atraktivnom djevojkom, a poslije je na društvenim mrežama i sam objavio snimke koje pokazuju ljepote naše obale.

Posao je pak u Dubrovnik dovelo Edwarda Nortona. Slavni holivudski glumac bio je sudionik Ponta Lopud festivala, gdje je održao predavanja i radionice za regionalne glumce i redatelje.

''Snimanje je kao zanat, vrlo je tehnička stvar. Mislim da mi koji se bavimo filmom ne razgovaramo dovoljno jedni s drugima. Zato je sjajno okupiti ljude i razgovarati o snimanju filmova. Većina festivala je natjecateljskog karaktera i svi se samo druže. Stoga mi se sviđa zamisao da se ovdje dijele ideje i tehnike. Sjajna zamisao'', govori Edward Norton.

Svoje kovčege uskoro će početi pakirati i domaće zvijezde, koje jedva čekaju spas od vrućina potražiti na našoj obali.

''Nešto ću biti u Rovinju jer je otvorenje ovog festivala Art and more, od Ronalda Brausa, pa je revija pa razno razna događanja, koncerti, predstave i naravno njegov završni koncert krajem 8.mjeseca. Bit će naravno modna revija. Planiram ići na Vis, idem po unuka u Beograd, bit će sa mnom cijeli sedmi mjesec, tako nekako radno, privatno, lijepo'', kaže Zvončica Vucković.

''Po običaju kod bake u kamp. Tamo ljetujem već 20 godina i volim doći tu u Opatiju, Rijeku, Lovran. To je neki plan zasad'', rekla je Tara Thaller.

Gdje god se našli ovoga ljeta, čini se kako većina traži isto - malo zabave ali i malo odmora.

''Obiteljski, na moru, putovanja malo, svašta smo nešto planirali, neke stvari ostavljamo da budu spontane, tako da očekujem dugo toplo ljeto'', misli Vlaho Arbulić.

''Dinamično. Ne sad da ću se preselit na more odmah i tamo biti cijelo ljeto, jer ja ipak najviše volim svoj dom, ali gdje bude društvo, dinamika, nekako dosta sam otvorena, nemam sve isfiksirano, isplanirano jer volim da mi u životu uđu razno, razne kombinacije za koje čovjek treba biti otvoren do zadnjeg trenutka'', govori Borna Kotromanić.

Prema svemu sudeći Jadran će i ovog ljeta biti omiljena destinacija mnogima. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Ankica Kerum Ankica Kerum i Nevenka Bečić +12 Ankica Kerum i Nevenka Bečić Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Jozinović - 1 Martina Jozinović - 2 Martina Jozinović - 3 Martina Jozinović - 1 +14 Martina Jozinović - 2 Celebrity Na prvi pogled je jasno s kojom našom velikom zvijezdom uspoređuju mladu pjevačicu iz susjedstva, a sada joj tepaju da je i bolja od nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene