Poznati i slavni

SHOWBUZZ tjedan bio je buran: Domaće zvijezde su nas intrigirale i zabavljale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proteklih sedam dana u životu bogatih i slavnih bilo je, u najmanju ruku, turbulentno.

Protekli tjedan obilježila je prava obiteljska drama koja se odvila u domu Rajka Dujmića. Svoju suprugu Snježanu udario je šakom u oko. Ona je potom potražila liječničku pomoć i prijavila ga policiji. Nekoliko sati kasnije policajci su Dujmića pronašli u vidno alkoholiziranom stanju te ga priveli u postaju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Maja bi i za džabe: 'U mojim godinama sretan si da te netko hoće slikat!

Selimo se na vedrije teme. U suncem okupanoj Opatiji Maja Šuput snimila je kadrove svojeg novog videospota ''Lopove'' i zasjala u zlatnom haljetku. Budući da se često fotografira u provokativnim ili čak toples odjevnim kombinacijama, pitali smo je za koliko bi se novca razodjenula potpuno naga za naslovnicu nekog časopisa, a Maja je otkrila kako to napravila i besplatno.

Fantastični velemajstori na violončelima 2Cellos bilježe nevjerojatne uspjehe. Nominirani su za najprestižnije svjetske glazbene nagade, a dobili su i poziv u Hollywood kako bi snimili glazbu za novi kino hit, u kojem glume Salma Hayek i Adrian Brody. Ne želimo unositi nemir u ljubavnu vezu Stjepana Hausera i Jelene Rozge, no ovaj je dvojac samo za inMagazin odsvirao Severinin ''Uno momento''.

Više o životu bogatih i slavnih saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene