''veličanstveno!''

Djevojka našeg najzgodnijeg vaterpolista ponosno komentirala njegov uspjeh: ''Jako smo sretni, sad možemo uživati''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Koro In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 5 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 4 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 3 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 2 In Magazin: Jerko Marinić Kragić - 1 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 19 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 18 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 17 +23 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 16 Galerija

Prepuna splitska Riva i dubrovački Stradun priredili su doček zlatnim Barakudama. Red pjesme, veselja i ponosa, a pala je i pokoja suza. Samo za IN magazin prvi je put svoje dojmove podijelila i djevojka Jerka Marinića Kragića.

Nezaboravna atmosfera zavladala je splitskom Rivom kada su na pozornicu stupili zlatni vaterpolisti Jerko Marinić Kragić, Mate ​Anić, Zvonimir Butić, ​Rino Burić, ​Ante Vukičević, ​Luka Bukić i članovi stručnog stožera.

''Iskreno, nisam očekivao ovo. Ovim putem zahvalio bih svim ljudima šta su nas došli podržati, svim ljudima što su ponosni na nas. Nadam se da su svi ponosni na ovo ovdje, na zlato sa Svjetskog prvenstva'', rekao je Rino Burić.

''Veličanstveno, ovo je emocija koja se doživljava možda nikad ili jedanput u životu. Stoga hvala cijelom gradu, hvala svima što su nas dočekali u ovakvom broju i priredili nam ovakvu emociju'', dodao je Mate Anić. 

Duže od sat vremena Jerko Marinić Kragić na Rivi se fotografirao s navijačima i dijelio autograme.

Puna emocija bila je i njegova partnerica Ana Koro. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, nama je otkrila kako je proživjela napeto finale.

''Gledali smo kod prijateljice. Jako smo ponosni i sretni. Sad je napokon gotovo, napokon je došao kući, sad možemo uživati u uspjesima'', dodala je Ana Koro. 

Na splitskoj Rivi Barakudama je zasvirala grupa Viva, a zapjevali su i Marko Pecotić Peco te mladi Pjero.

''Mislim da oni to zaslužuju, dugo smo ovo čekali. Apsolutno im hvala na svemu što su nam priuštili u posljednje vrijeme, ovo da se treba boriti do kraja, ostat svoj i vjerovati u sebe. Hvala izborniku i svim igračima, moje je srce veliko'', rekao je Marko Pecotić Peco. 

''Ja sam samo izletio dva puta po dvije sekunde i obranio. Neki govore - imaš najbolji mogući učinak na svjetskim prvenstvima, ali zato se isto trebalo pomučiti, zato je isto trebalo doći do te prilike i uzeti je na pravi način'', rekao je Mate Anić. 

Tisuće ljudi željele su im zahvaliti na dva nezaboravna mjeseca, okrunjena zlatnom medaljom na Svjetskom te srebrnom na Europskom prvenstvu. Ponos i suze bilo je teško sakriti.

Nakon infarktne završnice, u kojoj su naši sportaši trijumfirali i popeli se na vrh svijeta, velik doček priredili su i Dubrovčani svojim dečkima Marku Bijaču, Lorenu Fatoviću, Filipu Križiću i Marku Žuveli.

''Za ovo se živi, za ovo se osvajaju trofeji, za ovo se osvaja Svjetsko prvenstvo, da te dođe ovoliki broj podržati u rodnom gradu. Ovo je stvarno predivno i ovo su te čari vaterpola koji čine taj sport posebnim'', kaže Marko Žuvela. 

''Predivan je osjećaj, naravno. Zaista polako postajemo svjesni veličine rezultata koji smo napravili. Sigurno je uvijek najljepše doći kući i proslaviti tako velik rezultat sa svojim obiteljima i prijateljima. Ja svima zahvaljujem na ovako predivnom dočeku'', rekao je Marko Bijač, 

Emocije koje su se osjetile bilo je teško opisati.

''Fantastičan osjećaj, što da vam kažem. Noge mi se tresu. Nisam očekivao ovoliko ljudi, vidite da sve vrijedi, da vrijedi igrati ovaj sport'', kaže Filip Kržić. 

''Tek sad kad vidimo ovoliko domaćih ljudi, svjesni smo što smo napravili. I mislim da je ovo san za svakog, svako dijete iz Dubrovnika kad počne trenirati vaterpolo. Meni je treći put da mi se ostvaruje san. Ovo je predivno i hvala svima'', rekao je Loren Fatović. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene