Nedostajat će

Tihi rastanak od uvijek nasmijanog Ćubija: Otišao je samo mjesec dana nakon što je saznao za bolest

Damir Mihanović Ćubi - 1 Damir Mihanović Ćubi - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Mihanović Ćubi - 1 +0 Damir Mihanović Ćubi - 2 Galerija

Na samu Novu godinu u splitskoj bolnici zauvijek nas je napustio Damir Mihanović Ćubi. Glumac, glazbenik zabavljač otišao je tiho samo mjesec dana nakon što je doznao da boluje od teške bolesti.

Posljednji televizijski nastup Ćubi je snimio za Novu TV 30. studenog. Te večeri se nije osjećao dobro, a u zagrebačkoj bolnici je saznao da boluje od zloćudne bolesti. Samo mjesec dana kasnije Ćubi je posljednji put zatvorio svoje oči u splitskoj bolnici, prvog siječnja u ranim popodnevnim satima, pred svojim prijateljem Giovannijem Kovačevićem kojem je poručio da mu čuva obitelj.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić - 7 Ženi prepustio sve! Enis Bešlagić iskreno o životnim radostima, 50. rođendanu i odgoju djece: "Ja kažem - da sam bio kući, sad djeca ne bi bila ovakva!"

Nekadašnji bubnjar zadarske grupe Forum odlično se snalazio u voditeljskim ulogama, a od lika Nevena stvorio je i hit predstavu "Tko radi, štrajka od gladi".

"Dobar čovjek i dobar humorista i nepredvidiv. Jedan od velikih iznenađenja u mom životu", opisao ga je bio Jole.

"On je showman, jedan jako inteligentan čovjek i sve što on kaže kroz ovo malo šale, tu ima toliko istine", rekao je Hari Rončević.

Uvijek je bio dobro raspoložen, nasmijan i spreman pomoći drugima. Bio je član Split Stars tima, humanitarne estradne sportske momčadi koja je planirala odigrati utakmicu kako bi se i financijski pomoglo Ćubiju, no bolest je, nažalost, bila brža.

17. prosinca Ćubi se pojavio i na koncertu "Želim život" na kojem se prikupljala pomoć za rad Zaklade Ana Rukavina, a mnogi njegovi prijatelji nisu ni slutili da ga vide posljednji put.

Nije još želio napustiti ovaj svijet, a nedavno je kupio i nove bubnjeve te s Paulom i Đelom Jusićem dogovarao koncert za Valentinovo. Brojne kolege se u nevjerici putem društvenih mreža opraštaju s Ćubijem, a Giulijano je otkrio da mu je mnogima omiljeni Splićanin rekao kako ide svirati s Oliverom.

Uživajte Ćubi, nama ćete jako nedostajati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene