3 koncerta u lisinskom

Ambiciozni Škoro - uskoro će dobiti i DOKTORSKU titulu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za nekoliko dana Miroslav Škoro svoju će 30-godišnju karijeru okruniti s čak tri uzastopna koncerta. "Sokakom bez imena", na sceni dvorane Lisinski ovaj pjevač, autor, voditelj i bivši diplomat specifičnim će načinom ispričati priču o svojem životu.

Miroslav Škoro nije ni sanjao da će se njegov dugoočekivani koncertni spektakl u Lisinskom od planiranog jednodnevnog pretvoriti u trodnevno glazbeno slavlje. Naime, zbog velikog interesa publike umjesto jednog održat će tri uzastopna koncerta. Svim obožavateljima priprema glazbeno-scensku poslasticu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 ''tržište je malo...'' Škoro o glazbenicima koji nastupaju na ulici: ''Svako iskustvo dobro dođe, ja sam isto tako svirao kao klinjo...''

Riječi njegovih najbližih u djetinjstvu formirale su ga u ambicioznu osobu. Dokaz tome je njegova profesionalna karijera koju krasi kolaž zanimanja, a kojoj će uskoro dodati i doktorsku titulu jer pohađa poslijediplomski studij ekonomije. Manje je poznato to kako je kao dječak razmišljao o karijeri svećenika.

Miroslav Škoro nastupa s novim projektom "Sokak bez imena" u Lisinskom

A što nam priprema u Lisinskom? 'Radim neku kombinaciju nekog malog stand upa, glazbe, tih mojih pjesama razmišljanja tu i tamo upadne neki vic i to postane ljudima zanimljivo jer se sve skupa pretvori u jednu čajanku sjediljku i oni imaju pravo glasa i onda nekad netko neš dobaci i tako, nikad ne bude isto', rekao je Škoro koji nam je i priznao kako zbog uzbuđenja prije koncerta danima ne spava!

Glazbenom pričom svojeg života, koju će uz njega ispričati i 11 vrsnih glazbenika i mnogi gosti iznenađenja, Škoro će još jednom opjevati domovinu, životne suputnike te svoju srodnu dušu - suprugu Kim Ann. Ona će ga i pratiti na koncertu, a ujedno je i direktorica producentske kuće koja je organizator koncerata. 'Velika mi je podrška, žena je odvjetnica pa onda ona pazi da stvari budu tamo di trebaju biti. Po horoskopu je i djevica tako da sam dosta rekao', otkrio je glazbenik.

O intimnoj vezi njega i Slavonije napisao je brojne hitove, no manje je poznato to da je u svojim pjesmama opjevao i Dalmatinsku zagoru, točnije Imotski, odakle potječe njegova obitelj. Uz krš imotske krajine vežu ga živa sjećanja iz djetinjstva od kojih izdvaja druženja s djedom u prirodi.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene