Nove epizode

Lud, zbunjen, normalan: Najviše smijeha bilo je na snimanju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na Novoj TV počinje emitiranje šeste sezone popularne humoristične serije Lud, zbunjen, normalan. Što vam donose nove epizode i kakve zaplete čekaju tri muške generacije Izeta, Faruka i Damira - i najnovijeg praunuka Džemice?

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije obitelji Fazlinović. Svaki od njih sa specifičnim generacijskim problemima koji se, s obzirom da žive u istom stanu, isprepliću. Svima je već jasno tko je tu lud, zbunjen, a tko normalan. A gledatelje nasmijavaju već pet sezona.

Pogledaj i ovo "Buba" u seriji Lud, zbunjen, normalan (Foto: Screenshot/Youtube) Aktivna je na Instagramu Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

Njih troje čine dramaturšku okosnicu priče u kojoj svatko, originalnošću svoga karaktera, doprinosi zapletima i komičnim situacijama. Ipak, najviše smijeha od gledatelja uvijek izvuće Izet - hvalisavac, čangrizavac, sebičnjak.

>> 'Lud, zbunjen, normalan': Izet presretan, dobio praunuka Džemicu

Ni ne sumnjate kako je i na snimanjima scena za ovu popularnu seriju, bilo smijeha. No, stari Izet, odnosno Mustafa Nadarević, također je i vrlo profesionalan i odgovoran, pa i detaljist. A upravo će ovakva situacija kada je nekome nešto kasnilo, ili nije došlo - zapetljati stvari u novoj, šestoj sezoni.

Od sljedećeg tjedna, točnije ponedjeljka, Fazlinovići dobivaju pojačanje - praunuka Džemicu. Situacija u kući Fazlinovića bitno će se izmijeniti. Izetu i Faruku doselit će Farukova Ajna. Damir će odseliti sa suprugom i novorođenim sinom. I tako otežati novu Izetovu preokupaciju - kako što više vremena provesti s Đemicom i 'izetizirati' ga.

Što vas čeka, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene