Sprema spektakl u Zagrebu

Lepa Brena otkrila tajnu svojeg uspjeha u karijeri koja traje već gotovo četiri desetljeća

Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: IN Magazin) - 4 +0 Lepa Brena (Foto: Instagram) Galerija

Lepa Brena stigla je u Hrvatsku i spremna je za dvostruki koncertni spektakl koji čeka njezine obožavatelje u zagrebačkoj Areni ovog vikenda. Brena je otkrila tajnu svojeg uspjeha u karijeri koja traje već gotovo četiri desetljeća, ali i ljubavi, s obzirom na to da je ovih dana proslavila 28 godina braka.

Zagrebačka će Arena ovog vikenda ugostiti glazbeno-scenski spektakl u režiji Lepe Brene, i to dva dana zaredom. Subotnji koncert odavno je rasprodan, a za nedjeljni još stignete osigurati svoje mjesto.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Slavi 40 godina karijere Dragana Mirković raspjevala Arenu Zagreb na prvom od dva koncerta, već na prve taktove publika je nadglasala pjevačicu

''Počet ćemo, naravno, od ove 2019. pa ćemo se polako vraćati u vrijeme kad smo tek krenuli i počeli. Bit će to jedna mala retrospektiva svega onoga što publika voli, a za Hrvatsku smo pripremili Best off svih ovih 37, 38 godina, koliko se ja bavim ovim poslom'', rekla je Brena. 

Gotovo četiri desetljeća Brena ne silazi s vrha, prati trendove, publici daje svoj maksimum, a na njoj se godine gotovo i ne vide.

''Ja se ne plašim nijedne svoje godine, nijedne svoje bore. Ja sam bila uvijek ono što sam trebala biti u vrijeme kada je to trebalo biti'', kaže. 

Prisjetila se Brena i najnapornijih trenutaka u karijeri. Upravo je u Hrvatskoj obarala rekorde.

''Moram priznati da je bilo veoma teško i veoma naporno. Biti žensko, imati 10 godina po dva koncerta dnevno, možda čak i tri... U Splitu smo imali tri koncerta u danu'', prisjeća se. 

Brena ovih dana ima još razloga za sreću. Proslavila je 28 godina braka i svoje obožavatelje nasmijala snimkom vjenčanja na kojoj se tijekom ceremonije ona i njezin Bobo odlično zabavljaju.

''Pa, ja moram priznati da je naše vjenčanje zaista bilo bajkovito, da smo se uključivali u dnevnik, da smo imali goste iz čitavog svijeta, da je naš brak bio kruna jedna zaista velike ljubavi. Naša se ljubav transformirala u neke oblike koji su mnogo stabilniji, mnogo pametniji, mnogo mudriji'', priča. 

Na pragu šezdesete ova žena može reći da nema toga što je dotaknula, a da nije pretvorila u zlato.

''Doživjela sam najljepše, ali i jako teške trenutke u svojoj karijeri, ali znate kako. Svaki uspjeh je trnovit do vrha, međutim ja sam veoma zadovoljna svim svojim rezultatima, pa ako jednog dana i prestanem pjevati, ja ću se zaista imati čega sjećati. Mogu napisati knjige o tome što sam radila, možda snimiti neki dokumentarni film ili možda čak neki mjuzikl koji bi se zvao po mojem imenu'', priča Brena o svojim planovima. 

Kako zvuče njezini najnoviji hitovi, ali i oni s početka karijere, u spektakularnom glazbeno-vizualnom doživljaju Brena će otkriti na dvostrukom koncertu, ove subote i nedjelje u zagrebačkoj Areni.

''Iskreno, dolazimo s jako velikom ekipom u Zagreb, sretni smo, veseli i želimo podijeliti tu radost, ljubav i samo da znate da smo veoma spremni. Vidimo se!'' poručila je pjevačica. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Celebrity Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene