Dvije lude

Ekskluzivno: Kubanka iz Kanade luda za pjesmama Mate Bulića!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mate Bulić vratio se s kanadske turneje. Od svih Kanađana, Matu je oduševila Kubanka, koja je s njim otpjevala hit 'Dvije lude', inače duet Kralja dijaspore i Maje Šuput.

Mate Bulić za kanadsku izvedbu hita 'Dvije lude' Maju Šuput zamijenio je, ni manje ni više nego, kubanskom obožavateljicom! Do suradnje je došlo sasvim spontano.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Od 'bauštelca' do glazbene zvijezde - ON je kralj dijaspore!

'Dolazim u Hamilton 20 minuta prije koncerta i u jednome trenu netko me hvata za rame. Okrenem se, a kad ono ispred mene žena lijepa ko slika! Kaže: 'Ja sam iz Kuba, pjevam 'Dvije lude' s tobom!', prepričava Bulić.

'Družila se s nekim našim ljudima tamo i čula pjesmu 'Dvije lude'. Počeo sam pričati s njom hrvatski, no nije ga znala. Kad je počela akapela pjevati, zinuo sam. Nevjerojatno', rekao je pjevač.

No kanadska turneja nije mogla proći i bez jednog neugodnog iznenađenja. Ono što smo mi iz topline domova pratili samo na vijestima, Mate je doživio na vlastitoj koži.

'Održali smo koncerte na minus 13. U Winnipegu je bilo -43! Naoružao sam se dobrim čizmama, jaknom i kapuljačom. To mi je žena kupila pa sam pomislio - Hvala ti, ženo, spasila si me', rekao je Bulić.
Sa svojih 56 godina smatra se najkreativnijim ikad. Svojevremeno zalijetanje iz mladosti danas je zamijenio mudrošću, pa dva put promisli prije nego povuče neki potez. A posljednji potez kojeg je povukao je odlazak na dijetu.

Kako se Mate Bulić odlučio na to, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene