Otkrila Severinina prijateljica

'Velika je ljubav između njih dvoje, Maro čuva sobu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina u Nassfeldu proteklih dana plijeni pozornost, a njezina poznata prijateljica otkrila je i zanimljive detalje sa skijanja...

Kao i mnogo puta dosad, Hrvati su i ove godine posudili, kupili ili iznajmili opremu, skije i pancerice te se zaputili prema europskim skijalištima. A ove godine, čini se, Hrvati su prvi put brojčano podbacili u dragom im Nassfeldu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Marko Grubnić na Nassfeldu, 2014. godina kakva ekipa! Severina, Šuput i Grubnić prije 10 godina okupili su se na popularnom skijalištu, pogledajte kako su se tada provodili!

Poznati na Sljemenu: Otkrili su nam kako navijaju, ali i kakvi su skijaši!

U Nassfeldu je, u društvu svoje drage prijateljice Severine, uživala i glumica Ankica Dobrić. Glumica je na skijanje povela i svojeg ljubimca psića Maru čijem se dolasku ipak najviše razveselio maleni Aleksandar.

'Nije se skijao sa mnom, ali ću ga barem malo prosanjkati da vidim kakav mu je doživljaj. Aleksandar je njegov, to je već tako velika ljubav između njih dvoje, evo sad mi je baš rekao da je Maro sigurno zabrinut što nas nema, to je zadnja njegova bila i inzistirao je da idemo u hotel jer Maro čuva sobu', otkrila je glumica.

Hrvati ne štede na opremi, no zato uštede na domaćoj hrani i sarmi. Za razliku od naših susjeda koji su, ako je suditi iz priloženog, nešto manje opterećeni financijskim problemima. Svoje trikove otkrili su pred našim kamerama, zato pogledajte prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene