kakva ekipa!

Severina, Šuput i Grubnić prije 10 godina okupili su se na popularnom skijalištu, pogledajte kako su se tada provodili!

Maja Šuput i Marko Grubnić na Nassfeldu, 2014. godina Maja Šuput i Marko Grubnić na Nassfeldu, 2014. godina Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Maja Šuput i Lana Gadža Čermak na Nassfeldu, 2014. godina Severina na Nassfeldu, 2014. godina Severina na Nassfeldu, 2014. godina Severina na Nassfeldu, 2014. godina Severina na Nassfeldu, 2014. godina Severina na Nassfeldu, 2014. godina Marko Grubnić na Nassfeldu, 2014. godina Marko Grubnić na Nassfeldu, 2014. godina Maja Šuput na Nassfeldu, 2014. godina Severina na Nassfeldu, 2014. godina +7 Severina na Nassfeldu, 2014. godina Galerija

Isplivale su fotografije Severine, Marka Grubnića i Maje Šuput sa skijališta Nassfeld iz 2014. godine.

Austrijsko skijalište Nassfeld godinama je omiljena zimska destinacija Hrvata, a ne zaobilaze ga ni poznate face.

Sada su isplivale fotografije s Nassfelda iz 2014. godine, kada su tamo istovremeno bili Severina, Maja Šuput i Marko Grubnić.

Pjevačice i modni stilist uživali su u aktivnostima na snijegu, a pratile su ih i novinarske ekipe, te su našli vremena i za druženje s obožavateljima.

Grubniću i Maji pridružila se i Lana Gadža-Čermak, unuka umirovljenog generala Ivana Čermaka i bivša djevojka nogometaša Vedrana Ćorluke.

Kako su se naše zvijezde provodile na popularnom skijalištu prije 10 godina i koliko su se od tada promijenile, pogledajte u galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin, 2006. godina Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin +25 Igor i Antonina Mešin Nekad i sad Rijetka fotografija Igora Mešina sa suprugom, koju vješto skriva od javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Clem Chloe Clem - 2 Chloe Clem - 1 Chloe Clem - 19 +17 Chloe Clem - 17 Nekad i sad Njezin izraz lica prije 10 godina nasmijao je milijune diljem svijeta, a danas je ne biste prepoznali, prati je urnebesan nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene