Jeziva svakodnevica

Ankica Dobrić morala se useliti u razrušeni zagrebački stan: ''Zapravo cijelo vrijeme umirem od straha!''

Ankica Dobrić Ankica Dobrić In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rovinjska revija Ivice Skoke Rovinjska revija Ivice Skoke Rovinjska revija Ivice Skoke Rovinjska revija Ivice Skoke Rovinjska revija Ivice Skoke Rovinjska revija Ivice Skoke Rovinjska revija Ivice Skoke Zvončica Vucković +0 Ankica Dobrić Galerija

Vodimo vas u Rovinj, koji je za jedinstvenu kulisu svoje nove revije odabrao Ivica Skoko. Predstavio je nove modele, a ženu vidi kao glamuroznu divu s crvenog tepiha. Glumica Ankica Dobrić otkrila nam je da se morala useliti u svoj zagrebački stan u razrušenoj zgradi u središtu grada, a Zvončica Vucković ponosno je nosila reviju s triput mlađim manekenkama. Na reviju Ivice Skoke vodi vas Davor Garić.

Prelijepi Rovinj, spektakularni zalazak sunca i očaravajuća crkva svete Eufemije bili su kulisa za predstavljanje novih modnih komada Ivice Skoke, u koje se dame zaljubljuju na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

"Znaš i sam da sam ja uvijek fasciniran crvenim tepihom, zlatnim dobom Hollywooda, prekrasnim materijalima i tkaninama. Ovaj put je više bridal varijanta puna detalja, puna leptira, puna cvijeća, puna svega onoga što bih htio da bude nakon ove korone i nakon ovog kaosa", objasnio je Ivica Skoko.

Iako živimo u vremenu kada glamura i šušura nema na bacanje, vjenčanice i večernje toalete ipak dobiju svoju šansu. Dame u svojim posebnim trenutcima žele izgledati besprijekorno.

"Da kucnem o drvo. Moraju se udavati, vjenčavaju se, a ja i moji kolege usko smo specijalizirani za rad, odnosno izradu vjenčanica i večernjih haljina, maturalnih haljina i tako dalje. Ja evo mogu opstati i opstajem, trudim se, pa tako i nekoliko mojih kolega koji su u istom fahu kao i ja", izjavio je Ivica.

Reviju nije propustila ni glumica Ankica Dobrić. Barem je na trenutak odvratila misli od jezive svakodnevice u kojoj živi. Naime, morala se vratiti u svoj zagrebački stan u oštećenoj zgradi u središtu grada.

"Zapravo cijelo vrijeme umirem od straha. Još uvijek jer zgrada nije sigurna, u njoj moram živjeti. To je sve tako teško pokrenuti, tako je sve komplicirano. Živiš sa susjedima i zapravo ne znaš kakvi su ti ljudi, nego ih upoznaš tek nakon 30 godina. Evo, moram se baš požaliti", izjavila je Ankica.

Ipak, glumica kroz sve nedaće prolazi s osmijehom. Preboljela je zloćudnu bolest, stan joj je razrušen, no optimizam je ne napušta.

"Pa uvijek sam bila pozitivna, zato sam puno toga i pobijedila, zahvaljujući toj svojoj pozitivi. Znam da mi je mama uvijek govorila 'Joj, dođi brzo. Prazna je kuća, nema toga smijeha!' Čak je i mojoj mami nedostajao moj smijeh", otkrila nam je.

Skokinu je reviju nosila i jedna neobična manekenka. Uz mlađahne kolegice pistom je koračao naš seniorski model Zvončica Vucković. Ona dokazuje da su godine samo broj i da se izazovima treba prepustiti. Nakon svjetskih modnih kampanja, reklama i revija, nedavno je na poziv prijatelja uskočila i kao glumica kao zamjena u predstavi u posljednji trenutak.

"Ja sam dojurila, rekoh: 'O čemu se radi?', veli on: 'U nedjelju je Vesela udovica, izvoli naučiti replike. Tu ti je Branka Cvitković, tu ti je Dinko Bogdanić, nauči ples, bla, bla, bla...!' I to je bilo to! U nedjelju smo bili na Bundeku.

Sad moram prvo dobro utabati ovaj put u glumu, krenula sam s nekom svojom idejom. Tu je bilo i snimanje reklama i filmova, ali teatar i pred publikom, to se nikad nije desilo. Pred publikom da, ali da govorim ne, tako da je to bilo veliki izazov. Volim izazove", zaključila je Zvončica.

Skoki je na prvom mjestu žena, pa se uvijek trudi učiniti je lijepom i glamuroznom. No kako bi i u ovo vrijeme bio kreativan, aktualne vijesti i situaciju s koronom drži dalje od svojih misli.

"Ne čitam portale, prebacujem program kad se spomene riječ korona, uz dužno poštovanje svim našim ljudima koji su nas vodili cijelo ovo vrijeme. Kad vidim njihove slike i kad vidim njihova lica na TV-u, a slabo ga inače gledam, automatski prebacim. Ne zanima me koliko je dnevno ljudi zaraženo. Čuvam se, pazim na sebe, pazim na druge koliko mogu", priznao je Ivica.

Povjerio nam je i da već radi na novim modelima i kolekcijama, no za to ćemo se morati strpjeti do jeseni.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene