Posebna djevojka

Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Angelina Mango - 1 In Magazin: Angelina Mango - 2 In Magazin: Angelina Mango - 3 In Magazin: Angelina Mango - 4 In Magazin: Angelina Mango - 5 +0 In Magazin: Angelina Mango - 6 Galerija

Prva je žena koja je unatrag deset godina pobijedila na Sanremu, sa samo 22 obara rekorde slušanosti na top ljestvicima, a njezina ovogodišnja turneja gotovo je rasprodana. Upoznajte Angelinu Mango, mladu glazbenicu koja ove godine predstavlja Italiju na Eurosongu. Priča Dorotee Filipaj.

Na Eurosong u Švedskoj Mango putuje s pjesmom "La noia”, što u prijevodu s talijanskog znači "dosada”, pa nas je zanimalo što je dosada za ovu 22-godišnjakinju.

"Ima trenutaka u životu u kojima se osjećate dobro, nemate puno problema. I kažete, okej, ovo je dosada, dosadno mi je. Ali to nije ništa loše za mene. Pokušavam dosadu u svojim danima jer mi je važno koncentrirati se na sebe", pojasnila je.

Notnim zapisima i kreativnim melodijama ova mlada glazbenica okružena je od malih nogu. Otac joj je bio Giuseppe Mango, jedan od najvećih talijanskih pjevača. 2014. godine umro je u dobi od 60 godina, i to na pozornici. Majka je i dalje aktivna pjevačica u Milanu, a upravo joj je ona najveća potpora.

"Mama je jako ponosna. Malo je zabrinuta za mene jer uvijek putujem, ali prati me i gleda od kuće", izjavila je Angelina.

Trenutačno dijeli četvrto mjesto na eurovizijskoj kladionici s Baby Lasagnom, na čiju pjesmu, kaže, jako voli plesati.

"Srela sam ga neki dan, jako je dobar i drag. Sviđa mi se njegovo ime i pjesma", priznala je.

Za nastup na Eurosongu svakodnevno vježba, a za razliku od Sanrema, gdje je bila sama na pozornici, u Švedskoj će izvesti nešto potpuno drugačije.

"Ne želim puno toga otkriti. Sanremo je drugačiji jer tamo sam bila samo ja i orkestar. Eurovizija je veća i imam mogućnost biti kreativnija u svom nastupu. Neću biti sama, plesat ću s predivnim plesačima", najavila je. 

Zanimljiva je činjenica da je njezin menadžerski tim isti kao i onaj Maneskina, talijanskih rokera koji su odnijeli pobjedu na Eurosongu 2021.

"Nisam ih nikada osobono upoznala. Jednostavno ih volim, moj tim je sjajan jer oni žive glazbu kao život, ne gledaju je kao posao", smatra Angelina. 

I njoj je glazba život i zato se nada velikoj karijeri i nastupima diljem svijeta. Jedan do njih bit će i krajem svibnja u Lijepoj našoj na Seastar festivalu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nives Celzijus - 1 In Magazin: Nives Celzijus - 2 In Magazin: Nives Celzijus - 3 In Magazin: Nives Celzijus - 4 +25 In Magazin: Nives Celzijus - 5 inMagazin Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Peđa Aaron Bučić - 1 In Magazin: Peđa Aaron Bučić - 2 In Magazin: Peđa Aaron Bučić - 3 In Magazin: Peđa Aaron Bučić - 4 +26 Hana Huljić inMagazin Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene