Posljednje jelo u showu!

Ema Baniček priznala je tko joj je favorit u MasterChefu, a otkrila je i hoće li se nastaviti baviti kuhanjem poslije showa

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ema Baniček - 1 In Magazin: Ema Baniček - 2 In Magazin: Ema Baniček - 3 In Magazin: Ema Baniček - 4 In Magazin: Ema Baniček - 5 In Magazin: Ema Baniček - 6 Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Galerija

''Iako sam ispala, osmijeh je tu'' - tako je svoj odlazak iz MasterChefa opisala Ema Baniček. U posljednjem izazovu zadatak je bio replicirati jelo Marina Medaka, u čemu je Ema bila nijansu lošija od Ane. Što joj je bilo najteže, tko joj je favorit, ali i hoće li se nastaviti baviti kuhanjem, ispričala je Dijani Kardum za In magazin.

Trenutačno najpopularnija kuhinja u Hrvatskoj ostala je bez još jednog člana. Nakon posljednjeg izazova žiri je presudio - natjecanje napušta Ema.

''Svaki njihov komentar stoji definitivno. Oni su ipak stručnjaci, gastronomski i poštujem njihovu odluku i drago mi je da sam u ovom eliminacijskom još nešto naučila. Ponosna sam na sebe jer sam to tehnički odradila vrlo dobro, nisam to očekivala od sebe, tako da iako sam ispala osmijeh je tu'', priča Ema. 

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

Stres ju nije pratio samo u stres testovima. Mnogo je izazova s kojima se susretala.

''Osim svakog izazova, kroz koji smo prolazili, bilo pojedinačno kuhanje, bilo grupno, meni osobno je moj najveći izazov moja glava, moja samokritičnost i moja nesigurnost, s obzirom na znanje, i sposobnosti drugih kandidata'', govori Ema. 

Iako je tužna što je napustila MasterChef kuhinju jer se veselila nastavku učenja, sretna je zbog svega lijepog što je doživjela kroz ovu kulinarsku avanturu, u koju se prijavila, u prvom redu, zbog ljubavi prema kuhanju.

Puno sam naučila kroz MasterChef, što o samim tehnikama kuhanja, o racionalnoj upotrebi namirnica, također o tome da se jedna namirnica može obraditi na 13 različitih načina i da sve to se može servirati na jedan tanjur i to čini razliku između genijalnog i prosječnog tanjura'', kaže Ema. 

A i sama je u showu imala i genijalne i prosječne tanjure.

''Puno toga bih promijenila zapravo, ne baš puno. Ali promijenila bih svoj pristup kuhanju i ne bih si zapravo komplicirala život misleći da moram imati 31 komponentu, pritom i 31 namirnicu i definitivno bih imala više vjere u sebe'', govori Ema. 

Vjere zato ima u Zvjezdanu. U showu su često bile jedna drugoj pomoć i oslonac.

''Mislim da Zveki ima sve da bi postala MasterChef, samo joj želim da bude sve hrabrija, sve jača, sve čvršća i nadam se da će svo ono znanje koje ima i želi prenijeti na tanjur, uspjeti'', kaže. 

Prijateljstvo Eme i štednjaka nastavit će se pak i nakon izlaska iz showa.

''akon MasterChefa definitivno ono što želim nastaviti raditi je učiti, razvijati se, stvarno želim raditi u kuhinji i želim od sebe stvoriti jednog stručnjaka u tom području, to je nešto čime se ja želim baviti odmalena, samo što sam to prekasno osvjestila, al zapravo nikad nije kasno'', govori. 

Devet hrabrih nastavlja natjecanje za prestižnu titulu MasterChefa. Tko će se poskliznuti već večeras te tako napustiti utrku ne propustite pratiti u novim epizodama na Novoj TV. A imate li i vi ljubav prema kuhanju i kreiranu novih jela: prijavite se u novu sezonu MasterChefa putem telefonske prijave na 060800 061* ili web upitnika na novatv.hr/masterchef.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Instagram) +1 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Svi već znaju da je skinula 35 kila, ali ipak je sve šokirala njezina pojava uživo nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene