Ekskluzivni intervju!

Omiljeni televizijski doktori otkrili su nam tajne sa seta: ''Statisti nekad zahrču na snimanju''

Christina Chang i Neil Melendez (Foto: IN Magazin) Christina Chang i Neil Melendez (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Gonzales, Christina Chang, Ivana Nanut (Foto: Nova TV) Christina Chang i Neil Melendez (Foto: IN Magazin) Christina Chang i Neil Melendez (Foto: IN Magazin) Good Doctor Good Doctor +0 Američka serija Good Doctor (Foto: IN Magazin) Galerija

Američka serija 'Good Doctor', koju trenutačno gledate na Novoj TV, jedna je od najpopularnijih medicinskih drama, i u svijetu i kod nas. Naša Ivana Nanut ekskluzivno je razgovarala s televizijskim doktorima Audrey Lim i Neilom Melendezom koji su joj otkrili kako statisti tijekom snimanja nerijetko nakon dugog ležanja u krevetu zaspu i zahrču.

Medicinska drama ''Good Doctor'' jedna je od najgledanijih novih serija u Americi, ali i kod nas. Zahvaljujući glavnom liku, doktoru Shaunu Murphyju, autističnom geniju, ova izrazito topla i emotivna serija, prožeta dramamom, odmah je osvojila i hrvatsku publiku. Na nedavno održanom televizijskom festivalu u Monte-Carlu upravo je Good Doctor, posve zasluženo, osvojio nagradu publike.

Pogledaj i ovo Glumica Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) Slavni o Lijepoj Našoj Ova bivša Bondova djevojka neprestano priča o hrvatskim korijenima: ''Da napravim DNK test?''

Glumci Nicholas Gonzalez i Christina Chang otkrili su nam kako se pripremaju za ulogu s obzirom na puno medicinskih pojmova. 

''Puno guglamo, imamo pomoć medicinskog djelatnika na setu koji nas uči kako drži instrumente, kako koja operacija izgleda. Brat mi je kirurg, a otac umirovljeni kirurg pa svaki put kada se vozim na posao zovem njih i razgovaramo o slučaju na kojem radim. Pomaže mi kada znam što radim. Ja nisam morao studirati medicinu, a svi misle da sam doktor", otkrili su nam. 

Glumci su nam ispričali i kako se često zaspi da im netko od statista na stolu zaspi. 

"I počnu hrkati usred scene. Dogodilo se kada smo bili zajedno u sceni. Istina je. Često glumci koji glume pacijente moraju satima biti u krevetu. A u krevetu se opustite. Pa počnu drijemati i hrkati. Usred scene, to je pomalo smiješno. A katkad dođemo na set, kamere su postavljene i to ne primijetite jer često je ondje lutka. Vrlo realistična. Stavim ruke, a tijelo se pomakne. Pa se ispričavam. Treba paziti kamo stavljate ruke", zaključili su kroz smijeh.

Doktor Shaun Murphy stvari vidi drugačije od ostalih te svaki slučaj koji obrađuje na svoj specifičan način je pitanje života i smrti. I Neil i Christina imaju bliske prijatelje, samohrane roditelje, čija djeca imaju poremećaj iz autističnog spektra.

"Zato je serija pristupačna svima jer je autizam nešto s čime svi imamo iskustva. Imate člana obitelji koji ima autizam, bliskog prijatelja čiji član obitelji ili dijete ima autizam ili i sami imaju poremećaj tog spektra. Sin naše drage prijateljice ima autizam. Dugo ga sma odgaja. Manifestira se na razne načine. Zanimljivo je vidjeti kako", objasnio je Nicholas.

Ova američka medicinska drama temelji se na istoimenoj nagrađivanoj južnokorejskoj seriji. Oboje glumca iznimno je ponosno i na činjenicu kako predstavljaju latino i azijsku zajednicu. Kažu kako su se u Holivudu napokon neke stvari počele mijenjati nabolje.

Otkrili su i kako su jako ponosni što predstavljaju latino, odnosno azijsku zajednicu.

"Vrlo se ponosimo. Upoznali smo se rano. U stvarnom životu, davno. Znamo se već godinama. Isti smo. Imamo nama svojstvenu kulturu, ali isti smo. Mislim da taj ponos shvaćamo ozbiljno. Lijepo je na ekranu vidjeti nekoga tko izgleda kao vi. To nije posebno u smislu da ne postoji u stvarnom životu. Posebno je jer to napokon radimo", zaključili su.

Za razliku od Christine, koja kaže kako nema nikakve sličnosti sa svojim likom koji uživa u adrenalinu i ekstremnim sportovima, Nicholas bez sporta ne bi mogao živjeti.

"Volim sport, volim biti na otvorenom. Snimamo u Vancouveru u Kanadi, a to je raj za sportaše. Planinarenje, trčanje, skijanje. Sve to volim", objasnio je.

Ne propustite gledati od ponedjeljka do srijede ovu uzbudljivu i nagrađivanu seriju na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) Zahra Elise (Foto: Instagram) +5 Zahra Elise (Foto: Instagram) Celebrity Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene