Ostvarila san

'Trudila sam se biti cool, a u stvari sva sam se tresla'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadesetogodišnja Kristina Lončar s obitelji je došla na koncert ''Hrvatska noć'' u Frankfurtu kako bi uživo slušala Gibonnija. Ni u snu nije pomislila da će sa svojim idolom završiti na pozornici.

20-godišnja Kristina Lončar zajedno sa svojim obitelji došla je na koncert Hrvatska noć u Frankfurtu slušati uživo Gibonnija, no ni u snu nije pomišljala da će sa svojim idolom završiti na pozornici. Naime njena majka Biljana napisala je pismo In Magazinu i priredila kćeri noć za pamćenje.

Pogledaj i ovo Gibonni ''lipo publici, lipo nama''' Najveća imena splitske glazbene scene na jednom mjestu: Jole otkrio detalje provoda u Dubaiju, a Gibonni se prisjetio Olivera

'Hrvatska noć' okupila domaće zvijezde u Frankfurtu

Voditelj Dalibor Petko, Kristinu je izvukao iz publike i odveo ju najprije Gibonniju u backstage. 'Ajme ne mogu vjerovati. Trudila sam se biti cool kad sam ga ugledala, a u stvari sva sam se tresla', rekla je uzbuđeno buduća ekonomistica. Gibi se Kristina dopala na prvu. 'Imam sina tinejđera, pa bih volio da danas sutra nađe jednu ovakvu curu. Ne bih imao ništa protiv da mi za nekoliko godina ona postane i snaha', rekao je dobro raspoloženi Gibonni o susretu s obožavateljicom.

'Totalno je zabavan i duhovit. Mislila sam da je izvan pozornice samozatajan i povučen, no baš je bio dobro raspoložen. Opustio me šalama i jednostavnom komunikacijom. Gibo najbolji si', poručila je Njemica, hrvatskih korijena kojoj je majka Slavonka, a tata rodom iz Hercegovine. Kristinu je čekalo još jedno iznenađenje. Ispred 10 tisuća obožavatelja u Frankfurtu upravo je Kristina dobila priliku najaviti

Gibonnijev koncert u Njemačkoj. Susret Gibonnija i obožavateljice pogledajte u videu ovotjednog izdanja rubrike 'Petkom s Petkom'. a ako i vi želite nekome prirediti iznenađenje, možete poslati mail na petko@novatv.hr. Uvjet je da prijavite neku drugu osobu, a ne sami sebe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene