predstavili 7. album

Poznati slavonski tamburaši posvetili pjesmu muškim ljubavnim problemima i poslali zanimljivu poruku domaćoj pjevačici

Dyaco - Žena s dva lica - 6 Dyaco - Žena s dva lica - 6 In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dyaco - Žena s dva lica - 1 Dyaco - Žena s dva lica - 2 Dyaco - Žena s dva lica - 3 Dyaco - Žena s dva lica - 4 Dyaco - Žena s dva lica - 5 Dyaco - Žena s dva lica - 6 Dyaco - Žena s dva lica - 7 Dyaco - Žena s dva lica - 8 Dyaco - Žena s dva lica - 9 Dyaco - Žena s dva lica - 10 +0 Dyaco - Žena s dva lica - 11 Galerija

Sedmoricu đakovačkih tamburaša iz sastava Dyaco za srce je ugrizla ljuta otrovnica. Ime je to nove pjesme kojom najavljuju sedmi studijski album. Jesu li u stvarnom zivotu ljubili ženu s dva lica i pate li i muškarci zbog nesretnih ljubavi, otkrili su našoj Anji Beneti. Dečki imaju i poruku za Indiru.

Žena s dva lica uzela je srce popularnim đakovačkim tamburašima Dyaco. No, na sreću dečki su takvo iskustvo doživjeli samo u novoj pjesmi ...

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić - 7 Ženi prepustio sve! Enis Bešlagić iskreno o životnim radostima, 50. rođendanu i odgoju djece: "Ja kažem - da sam bio kući, sad djeca ne bi bila ovakva!"

"Vjerujemo da svi oni koji imaju takvih iskustava da će poslušati našu 'Otrovnicu' i reći: 'E vidiš, o tome ti pričam!", rekli su dečki iz benda. 

Iako će oni suzu prije pustiti zbog pobjede omiljenog kluba, priznaju da ipak ne pate samo pripadnice ljepšeg spola zbog ljubavnih brodoloma...Ponekad su kažu i muškarci ženama samo broj.

"Budući da se Dyaco u svakom pogledu zalaže za ravnopravnost spolova i smatramo da su žene superiornije od nas muskaraca i da bi bilo puno bolje da one vladaju svijetom, tako se u ovom aspektu ljubavi kad muškarce lome srca trebaju i žene izboriti i uzvratiti isto mjerom. Tako je", istaknuli su. 

Đakovački tamburaši koji su prvi u svijetu predstavili električnu tamburu i svojedobno službeno proglašeni najboljim na svjetskom tamburaškom festivalu, Otrovnicom predstavljaju novi, sedmi album zanimljivog naziva "Skladište broj sedam" .

"Broj sedam, kao što naziv kaže, sedmi album po redu, ali moram reći da je od šestog do sedmog albuma Dyaco stvarno proživio lijepih stvari, i tužnih i veselih i onda smo to sve nekako skupili u to neko skladište i tu neku našu intimu, stavili u to skladište i želimo podijeliti s našom publikom", ispričali su tamburaši. 

Na albumu će se naći 12 pjesama koje su plod suradnje s našim poznatim autorima kao što su Antonija Šola , Miroslav Rus, ili Indira s kojim je Dyaco snimio i uspješan duet "Pukni zoro"

"S Indirom njegujemo jedno lijepo prijateljstvo i također se nadamo da će se kad tad opet naši glasovi spojiti i pustiti kroz mikrofone za sve naše slušatelje. Ja znam da Indira prati In magazin i ovom prilikom je pozivamo da dođe u Slavoniju u Đakovo na jedan dobar čobanac koji vec puno puta otkazujemo zbog ovih nezgodnih situacija", pozvali su pjevačicu. 

Nažalost zbog korone je otkazan i njihov slavljenički koncert u Đakovu kojim su s publikom željeli proslaviti svoju 30. godišnjicu. Svih ovih godina s tamburom u ruci proputovali su pola svijeta i doživjeli pregršt nezaboravnih anegdota. No, jedna im se ipak posebno urezala u sjećanje...

"Bili smo na Kubi, tu je u startu bilo loše iskustvo, pukao nam je bas na putovanju u avionu, ali na kraju se sve lijepo završilo. Jedno gostovanje u Havanni, pozvani smo da otpjevamo jednu pjemsu. Otpjevali smo 'Croatio, iz duše te ljubim' gdje se cijela publika i bend koji je bio na pozornici su prihvatili pjesmu i zasvirali s nama... ", prisjetili su se tamburaši. 

Njihovi domovi prepuni su i poklona vjernih obožavatelja. Svatko od ove tamburaške sedmorke moze se kaže pohvaliti plišanim carstvom životinja koji su redovito letjeli prema njihovoj pozornici. A mi ne sumnjamo da će čim epidemioloska situacija to bude dozovoljava ponovno biti zatrpana.

"Uživajte u nasoj novoj pjesmi 'Otrovnica' i kratko i slatko: voli vas Dyaco!", poručili su tamburaši. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene