skrivaju se od javnosti

Poznata Splićanka prvi put o vezi s jednim od najzgodnijih hajdukovaca: ''Jako sam sretna i to je najbitnije''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ivona Glavaš - 2 Ivona Glavaš - 4 Ivona Glavaš - 2 Ivona Glavaš - 3 Ivona Glavaš Ivona Glavaš - 1 Ivona Glavaš Ivona Glavaš Ivona Glavaš - 5 Ivona Glavaš - 4 +15 Ivona Glavaš - 3 Galerija

Dalmacija je od proteklog vikenda bogatija za novi modni projekt 'Infinity Runway', koji je u prve redove privukao i oduševio brojne poznate dame. Žanamari je tom prigodom našem Gordanu Vasilju demantirala glasine o razvodu, a dizajnerica Ivona Glavaš je priznala da je jako sretna u vezi s hajdukovcem Anthonyjem Kalikom.

Za novu dalmatinsku modnu bajku ''Infinity Runway'' proteklog se vikenda u Solinu tražilo mjesto više. A za premijerno izdanje ovog glamuroznog događaja zaslužna je manekenka Valentina Đurić, iza koje je 15 godina intenzivnog rada na svjetskim tjednima mode.

''U periodu korone kako se baš nije puno radilo, nije se previše putovalo, ja sam bila stacionirana u Turskoj i razmišljala sam što mogu napraviti kad se vratim doma. Ja generalno volim uvoditi promjene, volim na bilo koji način ostaviti trag i onda sam osmislila projekt koji je dvije godine stajao u ladici i eto, dogodio se trenutak.'', rekla je Valentina Đurić. 

Umjesto voditelja, uzvanike su dočekali 3D videouradci, što se prvi put dogodilo u Hrvatskoj, a najnovije kolekcije domaćih dizajnera iz prvih su redova očarano pratile brojne poznate Dalmatinke.

''Dakle, potpuno od A do Ž, cijela abeceda mojih dragih dugogodišnjih suradnika i prijatelja je bila tu, tako da mi je bilo iznimno zadovoljstvo i čast da sam dio večerašnje priče. I moram naglasiti da mi je jako žao što nema još mladih kreatora. Ovo su ipak gotovo svi kreatori iz moga vremena, to znači iz vremena dinosaura.'', izjavila je Ana Gruica Uglešić.

S prvom kolekcijom vjenčanica prisutne je bez daha ostavila Ivona Glavaš, koja nam je otkrila da uskoro otvara i rođendaonicu. Iako vezu s Hajdukovim veznjakom Anthonyjem Kalikom poprilično uspješno skriva od očiju javnosti, za In Magazin je priznala:

''Jako sam sretna i to je najbitnije.'', zaključila je Ivona Glavaš. 

U reviji je u društvu prijateljice uživala i atraktivna Žanamari, koja nam je demantirala višemjesečne medijske glasine o razvodu.

''S obzirom da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim što je zaista istina pa onda to tek objave nego objavljuju ovako glavom bez obzira, ne idu za tim da iza mene nisam samo ja. Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih natpisa na internetu nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete doma ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullyaju što se toga tiče. Tako da hvala novinarima, meni je super, al s mojim djetetom moram jako puno pričati zbog njih.'', priča Žanamari. 

Jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih glumica Nives Ivanković došla je podržati svoje dugogodišnje prijatelje, modni dvojac Elfs. Iako je ostavila neizbrisiv trag na glumačkoj sceni, popularna Splićanka ni danas svojoj obitelji ne dopušta da je dođu gledati dok glumi u kazalištu.

''Imam taj stres da oni mene predobro poznaju i da neće biti ništa dovoljno dobro. I to sam već davno ukinula, već sam davno rekla ne možete dolaziti. Tata i dalje negoduje, pa zašto, pa molim te, pa svi kažu da je predstava super. Ja jednostavno ne znam, imam taj malo kvrcnuti glumački momenat, ali čula sam od dosta kolega da imaju slična razmišljanja.'', rekla je Nives Ivanković. 

 A Elfsova modna simbioza traje već 20 godina.

''Trajat ćemo onoliko koliko nam treba do penzije, a treba nam. Ne smijemo se razići jer treba isplatiti plaće na kraju mjeseca.'', kažu Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. 

Jolina elegantna supruga Ana nam je otkrila kako ih popularni pjevač za 52. rođendan vodi na obiteljsko putovanje u Dubai. Na reviju je, kaže, došla pikirati nešto za 17-godišnju kćer Ivu, koja je već odlučila upisati fakultet u metropoli.

''Ona je definitivno odlučila za Zagreb. Znam ja zašto ona želi u Zagreb, ona misli da će izlaziti vanka, a ja sam joj rekla da ću stavit kameru pa da ćemo mi gledat kako će ona izlaziti vanka.'', kaže Ana Čagalj. 

A nakon što je sa suprugom Marijom kreirao vjenčanicu Hane Huljić, Jurica Pirić je imao čast kreirati i za vjenčanje princa Bruneja i njegove odabranice, ljepotice hrvatskih korijena, Anishe Ise Kalebić.

''Radio sam haljine za njenu familiju koja je tu, iz Splita i jednostavno bilo mi je rečeno da ne smijem ništa govoriti. Velike svjetske face su bile na tom vjenčanju, a eto, tu su se pojavile četiri moje kreacije.'', kaže Jurica Pirić. 

U javnosti se prvi put poslije uspješne operacije koljena pojavila i splitska kraljica aerobika Nataša Bebić, koja je zapela za 20-ak metara dugu pistu i pala, ali, srećom, bez težih posljedica.

''Žao mi je što sam pala baš na ovo koljeno, ali svi su skočili, svi su mi pljeskali pa mi je to bilo super kao da sam nosila reviju.'', izjavila je Nataša Bebić. 

Dizajner cipela Ivan Ledenko, čije modele obožavaju poznate Hrvatice, otkrio je kakve će boje prevladavati u proljetno-ljetnoj sezoni pred nama.

''Bit će ova sezona opet iznenađenje, opet idu jake boje, bit će tu i kombinacija s bijelom, baš interesantno. Znači, nema striktno neka boja da je glavna, ali će biti jako šaroliko.'', zaključio je Ledenko. 

Šaroliko, za svakog ponešto, bilo je i prvo izdanje ‘Infinity Runwaya’, a sudeći prema reakcijama publike, čeka ga svijetla modna budućnost.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić +26 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari otkrila pravu istinu o svom braku, evo kako stoje stvari između nje i supruga: "Znači, nije samo da ću ja patiti u životu, nego..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 4 +26 Vlaho Arbulić - 5 Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene