Omiljeni DJ opet kod nas

Koja je tajna njegovog dobrog izgleda? 'Ja sam vampir'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Aretha Franklin, Madonna, Kylie Minogue, Mariah Carey - samo su neki od glazbenika s kojima je radio poznati DJ David Morales.

Najomiljeni DJ ovih prostora David Morales ponovno je posjetio Zagreb. Ravno od stomatologa popeti se na pozornicu, ovom 55-godišnjaku nije bio nikakav problem. Svoju vjernu publiku kojoj dolazi već 15 godina, ne smije razočarati. 'Uvijek je lijepo doći, volim biti ovdje to mi je postalo omiljeno mjesto u Europi', kaže David a Lijepa naša mu se toliko svidjela da već godinama razmišlja o kupnji kuće u Dalmaciji.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

David Morales rasplesao publiku u Clubu Revelin u Dubrovniku

'Hrana je odlična, jeo sam danas tradicionalnu juhu hrvatsku, odlična je. Bio sam na otocima, more je nevjerojatno, čisto, lijepo. Ima povijest, ima kulture', kaže slavni DJ. Novu godinu će kao i uvijek provesti radno, a Božić u Italiji.

U novoj godini jedino si želi zdravlje, a prošla mu je bila, kaže, vrlo teška zbog gubitka jednog od svojih najboljih prijatelja, inače oca house glazbe, što ga je potaknulo na to da promijeni stav prema životu. 'Moj dobar prijatelj Frenki je umro i shvatio sam da nisam ovdje zauvijek, ni moji prijatelji nisu.
Najvažnija stvar je bila shvaćanja da je život prekratak. Danas si tu, sutra nisi, moraš živjeti život što bolje svaki dan', zaključuje David.

Uz niz tetovaža napravio je i novu, u spomen na preminulog prijatelja. Moralesa izgleda godine kao da zaobilaze. Koja je tajna vašeg dobrog izgleda? 'Ja sam vampir', šali se Morales. Pogledajte cijeli intervju u inMagazinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene