Međunarodni dan celijakije

Chef Melkior Bašić na kulinarskoj radionici: Zašto je trend nekonzumiranja glutena oboljelima donio više štete nego koristi?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić - 1 Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić - 3 Melkior Bašić - 4 Chef Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Galerija

Danas je Međunarodni dan celijakije. Oboljeli od ove bolesti moraju iz prehrane potpuno izbaciti gluten. Simptomi uopće ne moraju biti probavni, a do postavljanja dijagnoze često prođu godine. Kako prehranu, u kojoj ne smijete konzumirati gotovo ništa od pekarskih proizvoda, učiniti što maštovitijom, pokazao je chef Melkior Bašić na kulinarskoj radionici. Zašto je trend nekonzumiranja glutena oboljelima donio više štete nego koristi, saznajte u prilogu In magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene