Bravo, dečki!

Zavirili smo u đakovačke domove članova Slavonia benda koji kuhanjem i vrtlarenjem krate vrijeme

Slavonia band Slavonia band DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavonia band Slavonia band Slavonia band (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Slavonia Band (Foto: Promo) Slavonia Band (Foto: Promo) +0 Slavonia Band (Foto: Promo) Galerija

Kuhanje, vrtlarenje, košnja trave i neizbježno sviranje - ono su čime dane krate članovi Slavonia banda. Neprestano u kontaktu jedni s drugima, odlučili su izvesti i zajedničku virtualnu verziju svojeg hita "Zlatna polja". Matea Slogar.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, članovi Slavonia benda su zajedničkim snagama otpjevali i odsvirali svoju poznatu pjesmu "Zlatna polja" i tako, barem nakratko, skrenuli pozornost s ne baš pozitivne situacije koja nas u posljednje vrijeme okružuje.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić - 7 Ženi prepustio sve! Enis Bešlagić iskreno o životnim radostima, 50. rođendanu i odgoju djece: "Ja kažem - da sam bio kući, sad djeca ne bi bila ovakva!"

Nažalost, Branka, Dražena, Alana, Daria, Ivana i Krešu vjerojatno nećete tako skoro vidjeti. Barem kada je o nastupima riječ. Stoga smo odlučili zaviriti u njihove domove i približiti vam čime se vaši omiljeni Slavonci bave ovih proljetnih dana.

"Ja i moja obitelj provodimo jako puno vremena zajedno što inače nemamo priliku dok puno radimo i sviramo. Sad kako smo kod kuće zajedno kuhamo, uživamo, provodimo vrijeme", otkrio nam je Alan Kladarić.

Najveselije je zasigurno u domu frontmena Branka Ilakovca koji ima šesteročlanu obitelj.

"U slobodno vrijeme naravno, pošto su ovo bili dani s puno hranjenja, treba rekreacije za to, tako da smo svako vrijeme odlučili iskoristiti za pogodnost igre. Možete se ovako igrati, puštati zmajeve, avione", rekao nam je.

A Branko se čak bacio i na vrtlarenje.

"Ja sam konkretno ovdje u jednom malom arboretumu, Hortikulturica gdje uvijek nešto sadimo. Od begonija do božura, uvijek se možete malo baviti ovime jer to dosta opušta", preporučio je Branko.

Dok neki vrijeme provode na otvorenom, Dario se napokon uspio posvetiti svojem hobiju - popravljanju vintage pojačala.

"Kratim vrijeme u svojoj radionici, pokušavam osmisliti neke nove uređaje i jedva čekam da to sve prođe", priznao je Dario Vidović.

A profesoru Ivanu, koji zna svirati čak 8 instrumenata, ovih dana nije nimalo dosadno.

"Vrijeme u doba korone provodim jednako aktivno s naglaskom na svakodnevno sviranje i vježbanje raznih instrumenata te usvajanju novih pjesmama u mislima s mojim Slavonia bandom. Kao nastavnik glazbene kulture i glazbeni voditelj KUD-a, svakodnevno provodim vrijeme s učenicima preko virtualnog svijeta", otkrio nam je vrijedni Ivan Rendulić.

"A da bi ruke i prsti ostali u dobroj kondiciji, svaki dan provedem pola sata, sat vremena za bubnjem", dodao je Krešimir Horvat.

Drugi pak kondiciju održavaju radeći poslove oko kuće.

"Održavanje okućnice, voćnjaka, livade i košenje trave koje je sad u proljeće naročito intenzivno i često", izjavio je Dražen Ančić.

Ovim Slavoncima korona je poremetila izlazak nove pjesme, koja nestrpljivo čeka put do svojih obožavatelja:

"Mi smo prije svega ovoga završili snimanje i sve studijske aktivnosti za našu novu pjesmu, čak smo krenuli u realizaciju spota i svega što slijedi i ide uz novu pjesmu. Međutim prekid svih ovih aktivnosti i naročito nemogućavanje kretanja je naše planove zaustavilo", priznao je Dražen.

Stoga su odlučili pričekati da sve ovo stane kako bi njihov novi hit ugledao svjetlo dana.

"Sama pjesma je jedna veselica svatovskog karaktera koja je, ajmo tako reći, namjenski napravljena iz razloga što smo mi bend koji osim koncerata, sviramo i svatove i baš smo planirali za ovaj period koji je pred nama, a to je ljeto poslije Uskrsa, da izdamo nešto vedro i veselo što će se svidjet publici", objasnio je.

A uskoro će se, nadamo se, oriti brojnim svatovskim dvoranama i donijeti svima mnoštvo dobrog raspoloženja koje nam itekako nedostaje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene