Ekskluzivno!

Slavni tenisač otkrio nam je tko je u njegovom životu broj jedan i zašto voli doći u Hrvatsku

Andrey Rublev - 4 Andrey Rublev - 4 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrey Rublev - 1 Andrey Rublev - 2 Andrey Rublev - 3 Andrey Rublev - 4 Andrey Rublev - 5 Andrey Rublev - 6 Andrey Rublev - 7 +0 Andrey Rublev - 8 Galerija

Iza Andreya Rubleva pobjede su nad nekim od najvećim teniskih imena današnjice, poput Federera i Wawrinke. Da se od njega može još puno očekivati dokazuje i prolazak u finale Adria kupa u kojem nažalost nije zaigrao s Đokovićem, no uspio je pronaći vrijeme i dati intervju samo za IN Magazin.

Andreyu Rublevu upravo je istekla samoizolacija u koju je dobrovoljno otišao nakon što je u Zadru utvrđeno da su se neki od igrača zarazili korona virusom. Simpatičnog ruskog tenisača oduševilo je Đokovićev poziv jer ga uz Hrvatsku vežu lijepe uspomene.

Pogledaj i ovo BOK festival - 3 Ovo nismo očekivali! Poslušajte kako zvuči kada Goran Navojec i Faris Pinjo zapjevaju u duetu: "Više su tu noći odradile svoje nego neka pjevačka tehnika!"

"Bio sam u Umagu četiri puta. Uvijek me veseli doći ovdje", priznao je Andrey

Vesele ga i mediteranski specijaliteti, a zna i neke hrvatske riječi.

"Svuda imaju odličnu ribu i škampe. Znam reći hvala, moli i neke ružne haha", nasmijao se tenisač.

U slobodno vrijeme voli igrati košarku i boksati, što ne čudi s obzirom da mu je otac nekad bio profesionalni boksač. Najradije se opušta uz Metallicu i AC/DC, a voli i akcijske filmove.

"Radim nešto aktivno kao penjanje u planine. Nedjeljom se trudim nešto takvo raditi ali kad sam na turnirima nema uopće vremena za to tako da nije lako", objasnio je.

A u takvim uvjetima nije lako ni održavati vezu.

"Naravno da nije lako jer morate stalno putovati mislim da je tako u svim sportovima. Prioritet je sport i to nije lako za nikoga, osobito tenis gdje putujete svaki tjedan, na svaki turnir u godini. Kod kuće sam ponekad samo nekoliko tjedana ali to ne možemo promijeniti, dio je ovog sporta to moramo prihvatiti i živjeti s tim", zaključio je.

Otkrio je i što misli o Hrvaticama.

"Jako su lijepe, haha ali trenutačno je tenis broj jedan", priznao je Andrey.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Celebrity Zadovoljna je: Valjajući tijesto, ponosno pokazala kako izgleda nakon operacije smanjenja grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene