inMagazin

5 najgledanijih domaćih spotova u 2014.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predstavljamo vam top 5 najgledanijih domaćih videospotova u protekloj godini! Severina, Jelena Rozga i još troje glazbenika zasjeli su na tron najgledanijih videouradaka koje ste upravo vi najradije gledali i slušali.

Kraj godine idealan je za donošenje novogodišnjih odluka, ali i za sumiranje onih starih. A glavna odluka koju svake godine iznova donose naše estradne zvijezde je napraviti hit koji će obilježiti godinu na izmaku.

Pogledaj i ovo Svećenik Tomislav Lukač "kao dam sam joj ja..." Svećenik odgovorio Severini nakon što mu je odbrusila: "Saznajte istinu, jako me izvrijeđala..."

Svjetsko nogometno prvenstvo ostavilo je traga i na glazbi, pa je ove godine na 5. Mjesto zasjela nova nogometna himna ˝Neopisivo˝.

Magazinov ljetni hit ˝No no no˝ koji su odmah mnogi preimenovali u ˝Misli pozitivno˝, četvrti je domaći spot koji su Hrvati ove godine najradije gledali.

Odmah nakon Magazina, na trećem mjestu, našla se njihova bivša pjevačica - Jelena Rozga. Njezin spot za pjesmu ˝Okus Mentola˝ dokaz je da je iz radionice Huljićevih proizašao je još jedan uspješan hit.

Za neke možda pomalo neočekivano, za druge po zaslugama, no na visoko drugo mjesto ove ljestvice popeli su se Mejaši koji su u zatvorskim uniformama snimili spot za pjesmu ˝Zavela me Ana˝ i time zaludjeli obožavatelje.

Suradnja s Ministarkama pokazala se kao pun pogodak za Severinu koja je zasjela na ovogodišnji glazbeni tron. Seksi videospot je u prvih 24 sata pregledan preko 728 000 puta i time je svrstan u Internet povijest hrvatske i regionalne glazbe kao pjesma koja je u rekordnom roku postala hit singl. Zanimljivo je da je dosadašnji regionalni rekord po broju pregleda držala Severinina Italiana koju je u prvom danu prije dvije godine preslušalo pola milijuna ljudi.

Više u prilogu inMagazina

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene