objavljen popis izvođača

Poznato je protiv koga će Albina morati izboriti odlazak u finale Eurosonga, mnogi već pišu da je konkurencija prejaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Objavljen je popis izvođača na polufinalnim večerima ovogodišnjeg Eurosonga.

Dok obožavatelji diljem Europe, ali i šire, nestrpljivo iščekuju ovogodišnji Eurosong nakon što se prošle godine nije održao zbog pandemije koronavirusa, na službenim stranicama natjecanja objavljen je popis izvođača za dvije polufinalne večeri.

Objavljuje Eurovision Song ContestUtorak, 30. ožujka 2021.
Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Naša Albina, koja će na Eurosongu Hrvatsku predstaviti s pjesmom "Tick Tock", tako će se za prolazak u finale natjecati u prvoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 18. svibnja, a s njom u grupi su i, među ostalima, predstavnici Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Jedine koje će se iz regije natjecati u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja su predstavnice Srbije, grupa Hurricane, dok Crna Gora i Bosna i Hercegovina ove godine ne sudjeluju na Eurosongu.

Obožavatelji Eurosonga već masovno komentiraju nedavno objavljene popise izvođača i mnogi se slažu da je konkurencija puno veća u prvoj polufinalnoj večeri, kada se natječe naša Albina, no ako je vjerovati kladionicama, ona je jedna od glavnih ovogodišnjih favorita.

Finale Eurosonga zakazano je za subotu 22. svibnja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene