Golupčići

Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Tina Kunakey - 3 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 1 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 4 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 5 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 5 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 4 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 3 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 2 Tina Kunakey i Vincent Cassel - 1 +2 Tina Kunakey i Vincent Cassel Galerija

Vincent Cassel i Tina Kunakey pozirali su na crvenom tepihu Venecijanskog festivala u usklađenim modnim kombinacijama.

Vincet Cassel i Tina Kunakey zaljubljeno su pozirali na crvenom tepihu Venecijanskog festivala te ukrali svu pozornost okupljenih fotografa.

Pogledaj i ovo Tina Kunakey i Vincent Cassel Zaljubljeni do ušiju Vanserijska ljepotica nije mu ispala samo utjeha nakon razvoda, a zbog jedne stvari nitko nije mislio da će njih dvoje uspjeti!

Lijepa Tina i 30 godina stariji Vincent nisu skidali pogled jedno s drugoga, a mlađahna ljepotica zasjala je u smeđoj haljini s kožnim uzorkom koja je istaknula njenu bujnu stražnjicu i vitku figuru. Vincent se odlučio na svjetliju kombinaciju te pozirao u svijetlom odijelu koje je kombinirao s tamno zelenom košuljom i sunčanim naočalama.

Držeći se za ruke uputili su i nekoliko zaljubljenih pogleda i slatkih riječi, a i dalje se svi dive kako ovaj par uspijeva već godinama unatoč velikoj razlici u godinama.

Prvi put ih se počelo povezivati još u srpnju 2016. godine kada je Tina, tada 19-godišnjakinja, na društvenim mrežama podijelila svoj snimak kako se grli s tada 49-godišnjim glumcem.

Među ovim partnerima velika je razlika u godinama pa su zbog toga mnogi sumnjali u njihovu vezu i ljubav.

Međutim, ubrzo nakon objave veze Tina je već bila i trudna, a par je i dan danas skupa te nerijetko zajedno izlaze u javnost i pokazuju koliko njihova zaljubljenost i ljubav još uvijek traje.

2019. godine postali su roditelji djevojčice Amazonie.

Vincent je prije Tine bio s mnogim poznatim damama, a najpoznatiji je po braku s Monicom Bellucci s kojom ima dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Nikolić - 2 Aleksandra Nikolić - 3 Aleksandra Nikolić - 4 Aleksandra Nikolić - 5 +22 Aleksandra Nikolić - 6 Celebrity Srpska manekenka šokirala posljedicama ugradnje silikona u usne, ovako je izgledala prije, sad žali zbog svega: ''Unakazila sam se''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 8 +14 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Naša prelijepa glumica slavi rođendan, među prvima joj čestitao njen voljeni partner za kojeg je današnji datum vrlo emotivan...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene