Magnet je za djevojke

Tek se rastao od supruge, a pogled s 29 godina mlađe nove djevojke koja je njezina kopija ne može skinuti ni pred paparazzima

Vincent Cassel i Narah Baptista - 3 Vincent Cassel i Narah Baptista - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Narah Baptista - 6 Vincent Cassel i Narah Baptista - 9 Vincent Cassel i Narah Baptista - 10 Vincent Cassel i Narah Baptista - 11 Vincent Cassel i Narah Baptista - 12 Vincent Cassel i Narah Baptista - 8 Vincent Cassel i Narah Baptista - 5 Vincent Cassel i Narah Baptista - 4 Vincent Cassel i Narah Baptista - 2 Vincent Cassel i Narah Baptista - 1 +21 Vincent Cassel i Narah Baptista - 15 Galerija

Glumac Vincent Cassel i njegova nova djevojka Narah Baptista uhvaćeni su kako uživaju na plaži u Rio de Janeiru, ona je svojim zgodnim tijelom privlačila sve poglede.

Glumac Vincent Cassel već neko vrijeme ne skriva da ima novu djevojku, manekenku Naru Baptistu, koja je od njega mlađa 29 godina.

Golupčići su ovog puta uhvaćeni na plaži u Rio de Janeiru, a iako su se trudili ne izmjenjivati nježnosti, glumac pogled s lijepe Nare nije mogao skinuti.

Narah je, inače, Miss Australije 2020., a prije nje Cassel je bio u braku s Tinom Kunakey, s kojom je dobio kćer Amazonie.

"Žive razdvojeno već tjednima. Tina je slomljena", izjavio je izvor za britanski tabloid.

Na početku veze svi su sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, a svoju su romansu započeli dok je Tina imala samo 19 godina. Međutim, ubrzo nakon objave veze Tina je već bila i trudna, a par svoju zaljubljenost nikad nije skrivao. Međutim, ljubavi je ipak došao kraj.

Vincent je prije Tine bio s mnogim poznatim damama, a najpoznatiji je po braku s Monicom Bellucci, s kojom ima dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +26 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput zbog sina Blooma zamalo pala u nesvijest, evo koji je razlog bio: ''Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene