preririskantan prorez

Rukom je prekrivala dio na haljini gdje je moglo izviriti previše, očita je bila jedna stvar!

Victoria Silvstedt - 6 Victoria Silvstedt - 6 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 10 Victoria Silvstedt - 7 Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 5 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 Victoria Silvstedt - 6 Victoria Silvstedt - 9 Victoria Silvstedt - 8 Victoria Silvstedt - 3 +21 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 6 Galerija

Victoria Silvstedt u Cannesu je privukla brojne poglede u haljini zanimljivog kroja u kojoj je umalo otkrila previše.

Filmski festival u Cannesu službeno je započeo u utorak navečer kada su slavne osobe ušetale crvenim tepihom u raskošno kazalište Grand Theatre Lumiere, a jedna od njih je i švedska manekenka Victoria Silvstedt.

49-godišnja je voditeljica privukla brojne poglede na premijeri filma "Furiosa: A Mad Max Saga" zbog ekstravagantne haljine.

Svjetlucava ljubičasta haljina imala je veliki prorez kod noge, a kako Victoria ne bi otkrila previše, rukom je prekrivala donji dio tijela, očito je bilo da nije nosila donje rublje. 

Kako vam se sviđa njezin outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Victoria je dugo bila u središtu pozornosti nakon što je izabrana da predstavlja svoju zemlju na izboru za Miss svijeta 1993. godine, a nakon natjecateljskih dana skandinavsku zvijezdu primijetio je Hugh Hefner i postala je Playboyeva zečica.

Victoria se dosad udavala jednom, u lipnju 2000. godine za voditelja vijesti Chrisa Wraggea, a razveli su se devet godina kasnije. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson, roker Tommy Lee, a od 2011. godine ljubi Dabbaha.

Na profilu na Instagramu prati je više od milijun ljudi, ali na fotografijama koje objavljuje ne nalazi se i njezin dečko, kojeg vješto krije od znatiželjnih pogleda.

Pogledaji ovo Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Celebrity Svoga partnera na Instagramu krije od svih, a zbog jednog zanimljivog detalja od paparazza ne mogu lako pobjeći!

Pogledaji ovo Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Celebrity Plavokosa ljepotica snimljena s partnerom, kojeg inače krije, a reakcije koje izazivaju očitim detaljem njega ne diraju previše!

Pogledaji ovo Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah Celebrity U rijetkim zajedničkim izlascima svi se okreću za njima, no ono zbog čega plijene najveću pozornost njemu nimalo ne smeta

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell - 5 Naomi Campbell - 4 Naomi Campbell - 3 Naomi Campbell - 2 +21 Naomi Campbell - 1 Celebrity Naomi Campbell Canessom šetala u haljini ispod koje se vidjelo donje rublje, a svi se dive njezinoj ljepoti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole - 1 +26 Joško Čagalj Jole Celebrity Evo koliko je popularni Jole zaradio prošle godine od svih nastupa: ''Moj kolektiv i ja smo zadovoljni!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene