I dobro mu ide

Ćorluka progovorio o svojoj novoj ljubavi bez koje više ne može: "Stvarno je lijepo jer imaš neki mir za sebe"

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 2 Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 3 Vedran Ćorluka - 6 Vedran Ćorluka - 5 Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka +20 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Vedran Ćorluka otkrio je kako je zavolio biciklizam kojim se u posljednje vrijeme počeo sve aktivnije baviti, pa čak i sudjelovati na amaterskim natjecanjima.

Umirovljenom Vatrenom i pomoćniku izbornika Zlatka Dalića, Vedranu Ćorluki nogomet je i dalje na prvom mjestu, ali u posljednje vrijeme je otkrio i novu ljubav prema malo drugačijoj vrsti sporta, a to je biciklizam.

37-godišnji Vedran i na svom profilu na Instagramu često objavljuje fotografije sa svojih biciklističkih pothvata, a sada je o tome otkrio i pokoji detalj više.

"Ajmo reći da sam zavolio biciklizam zbog svih tih ozljeda koje sam imao, a i pandemija me pogurala malo više. Eto, kupio sam bicikl i sada idem čak i na amaterska natjecanja. Stvarno je lijepo jer imaš neki mir za sebe, razbistriš glavu jer odeš na 4, 5 sati, pogotovo kad ideš u Dolomite, ali nije lako... Sljeme je još super jer nije toliko teško. Uglavnom, to mi je velika ljubav i ide mi jako dobro. Rezultate ne gledam, ali dođem do cilja", izjavio je Vedran u emisiji "Vikend Vatrenih" za MAXSport televiziju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

A kad ne biciklira i nije na treninzima s reprezentacijom, Vedran uživa u svakom slobodnom trenutku sa svojom suprugom Frankom Batelić i njihovim sinom Viktorom i kćeri Gretom u čijem se čuvanju posebno dobro snalazi. Nedavno je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s malenom Gretom i napisao da je to "posebna vrsta ljubavi", a Franka ga je prije toga preporučila svima za čuvanje djece.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Prskalo Matija Prskalo i Dominik Galić Matija Prskalo - 3 Matija Prskalo - 1 +8 Matija Prskalo Celebrity Našoj glumici život je obilježila rečenica iz kultnog filma, a posljednjih se godina tek povremeno pojavljuje u javnosti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Celzijus užarila društvene mreže, pozirala samo u seksi kompletu i bez šminke na lijepom licu: "Kakva divna fotka"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene