Svi su se zabrinuli

Naša najseksi plesačica dala odgovor na pitanje koje nema tko joj nije postavio: "Veselila sam se, ali..."

Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 2 Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 2 Valentina Walme Marko Petrić i Valentina Walme - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 +18 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Galerija

Valetina Walme je putem društvenih mreža otkrila zašto je nećemo gledati u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" koji se vraća na male ekrane.

Jedna od naših najuspješnijih i najljepših plesačica Valetina Walme bila je jedna od omiljenih mentorica showa "Plesa sa zvijezdama", no u novoj sezoni ipak ju nećemo gledati.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević - 3 ''legendarni ste!'' Pobjednica našeg hit-showa objavila video sa zgodnim suprugom u kojem je demantirala da prava zabava prestaje nakon vjenčanja!

Nakon što je objavljen popis natjecatalja i njihovih mentora, mnogi su primijetili kako njezinog imena nema pa su se zapitali zašto je nećemo gledati i ove godine. Valentini su to pitanje postavili i njezini brojni pratitelji na profilu na Instagramu, a ona im je sada otkrila koji je razlog tome.

"I ja sam se veselila, ali ako želim plesati i normalno funkcionirati, moram ozdraviti. Trenutno me čeka koncert za koji moram biti spremna i zdrava, a za to je potrebno puno strpljenja", napisala je Valentina.

Uz to je dodala kako su joj upravo pobjeda u "Plesu sa zvijezdama" koju je odnijela s manekenom Pedrom Soltzom i plesanje s novinarom Davorom Garićem, otvorili mnoga vrata uspjeha. 

"Nakon nastupa s Garićem i nakon pobjede s Pedrom počele su se otvarati prilike o kojima sam sanjala. Zahvalna sam svima koji su vidjeli potencijal ili kreativnost koju htjeli unijeti u svoj projekt, gledajući izvedbe koje sam koreografirala" zaključila je.

Valentini veliku podršku daje njezin zaručnik, glumac Marko Petrić, s kojim je vezu potvrdila na jednom događaju u lipnju 2021. godine nakon što se prije toga mjesecima nagađalo da su par. 

Zaručili su se prošlo ljeto u Splitu, a sretnu vijest podijeli su na društvenim mrežama.

"Stvarno smo sretni i da, teško je zapravo zadržati tu neku intimu. Mislim da se stvarno izgubi ta nekakva magija ako sa svima podijelimo, tako da znaju stvarno samo naši najbliži i tako će i ostati", kazali su nakon zaruka za IN Magazin.

Oboje smo ih gledali u prošloj sezoni showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je Valentina kao mentorica odnijela pobjedu s Brazilcem Pedrom Soltzom, a Marko je plesao s Gabrijelom Pilić, koja ga je također došla podržati na premijeri predstave.

Gabrielu ćemo gledati i u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", koji se uskoro vraća na male ekrane, a ovaj put će biti mentorica voditelju Frani Ridjanu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +25 Kralj Charles Celebrity Procurio razlog zbog kojeg je kralj Charles izbacio Harryja i Meghan iz njihova doma, preko jedne stvari nije mogao prijeći!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +13 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zbog želje da ostane mlada jako je požalila, a fotografije izbliza pokazuju što si je zapravo učinila!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene