''legendarni ste!''

Pobjednica našeg hit-showa objavila video sa zgodnim suprugom u kojem je demantirala da prava zabava prestaje nakon vjenčanja!

Paula Jeričević - 3 Paula Jeričević - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeričević - 2 Paula Jeričević - 1 Paula Tonković Paula Tonković - 1 Paula Tonković - 2 Paula Tonković - 3 Paula Tonković - 4 Paula Tonković - 5 Paula Tonković - 6 Paula Tonković - 7 +19 Paula Tonković - 8 Galerija

Paula Tonković uživa na Korčuli sa suprugom Filipom i obitelji, a na svom Instagram profilu otkrila je i kako provode dane.

Naša plesačica i mentorica u showu ''Ples sa zvijezdama'' Paula Tonković pozirala je na brodu u dvodijelnom svijetlo rozom badiću.

Posebno je naglasila svoju fantastičnu liniju iza koje stoji niz plesnih treninga, ali i onih iz teretane. 

Nije mogla sakriti ni svoj preplanuli ten na kojem joj zavide njezine pratiteljice. 

"A guštam, šta da kažem", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Nakon toga objavila je video na kojem je pokazala kako zabava ne prestaje nakon vjenčanja, iako mnogi tvrde tako.

U videu je prikazala par zabavnih scena s mora na kojima se dobro zabavlja sa svojim suprugom Filipom Tonkovićem

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

"Tooo Tonkovići", napisao je prvi u komentarima Marco Cuccurin, a nadovezala se i Maja Drobnjaković s dva emotikona srca.

"Konačno da netko i taj dio spomene", "Izlaziš li iz teretane?", "Definitivno najslađi par", "Legendarni ste", glasili su neki od komentara.

Inače, Paula se prošle godine udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića, a koliko ga voli ispričala je u jednom intervjuu.

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj, koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene.''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 6 Katarina Baban - 7 Katarina Baban - 8 +27 Katarina Baban - 4 Celebrity Pratiteljima naše lijepe glumice pažnju s njenog tijela na jahti skrenuo je njen opis: ''Pala je odluka...''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 +20 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Celebrity Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene